Skrevet av Christopher Vagnild


Ett inn og ett ut i gårsdagens NBA-kamper, og 10 av de siste 13 spillene har gått inn. Her er tips for nattens kamp mellom Oklahoma City Thunder og Houston Rockets.

 

Oklahoma City Thunder – Houston Rockets

02:00

Som vi diskuterte ved en tidligere anledning så har det endelig løsnet for Houston Rockets. Chris Paul er tilbake etter suspensjon, James Harden gjør det han gjør best og Carmelo Anthony virker mer innstilt på å gjøre jobben fra benken. Tre strake seiere har det blitt. Litt seige tall, men det bygges selvtillit okke som.

OKC har på sin side også levert varene, og det ser ut som om Dennis Schroeder kan være en «dark horse» for «Sixth man of the year»-tittelen om han fortsetter slik han gjør om dagen. Til denne kampen er det fortsatt usikkert om Russell Westbrook er klar og da er det viktig at Schroeder holder koken.

OKC snitter 112 poeng per kamp, og med et Houston-lag i medvind tror jeg dette kan bli et målrikt oppgjør. Dersom Westbrook blir spilleklar kan det bli kampen mellom de to mest profilerte ISO-guardene i NBA. Vi har også bi-historien med Carmelo Anthony som returner til fjorårets hjemmebane.

Jeg forventer at dette blir en jevnspilt kamp med høy intensitet. Vi kjører på med to varianter her.

Tippetips:

Over 214 poeng – 1.92 hos Coolbet

Oklahoma City Thunder over 104.5 poeng – 1.86 hos Fansbet

 


Tidligere tips:

Utah Jazz – Dallas Mavericks

08.11 – 03:00

To lag i dårlig form. Jazz med fire tap på rad, Mavs med seks tap på de syv siste kampene (dog med seier i går natt over Wizards). Forventer en kamp der Jazz bestemmer tempoet og er førende. Jeg synes dog handicapet på +9.5 på Mavs er for høyt. Av samtlige kamper Mavs har tap, har de bare blitt kjørt over med større sifre enn +9.5, og når Jazz er i en såpass skral form tar det ekstra mye krefter/vilje å kunne dra i fra med slike sifre.

nba coolbet

Observerer også at Donovan Mitchell er usikker før nattens kamp. Han har vært skadet i to av de tre siste kampene og en spilletidsrestriksjon er vel kanskje ikke helt unaturlig – dette må man følge med på frem til kampstart. Jazz har dårlig hjemmebanestatistikk i år, og Mavs har en god bortestatistikk. Her tror jeg det blir jevnere enn antatt.

 

Tippetips: Dallas Mavericks +9.5 – 1.92 hos Coolbet


 

Cleveland Cavaliers – Oklahoma City Thunder

08.11 – 04:00

Cavs er en gresk tragedie om dagen, og ingenting virker å bedre seg. Kaos både på og av banen er sjelden en kombinasjon det blir god basketball av og 1-9 til å starte sesongen med er fasit. Med en ny hovedtrener på plass vil man kanskje ane forandring på lang sikt, men på kort sikt er det nye rotasjoner og nye fokusområder som skal innarbeides. De var nære seier mot Orlando Magic sist, men bortsett fra det har de blitt kjørt hardt hele sesongen og har den dårligste forsvarsstatistikken i hele NBA på flere punkter.

Vi baserer spillet på nettopp dette. Det svake forsvaret ble enda verre da Kevin Love, som en habil returtager, ble skadet. Til dette oppgjøret er også Russell Westbrook ute, som vanligvis er god for en del rebounds. Dennis Schroeder tar hans plass og han har en betydelig lavere linje enn nevnte Westbrook. Noen må ta de ledige returene og jeg har funnet en linje på mannen jeg mener skal være best egnet.

 

Tippetips: Steve Adams over 10.5 returer – 1.86 hos Fansbet