Skrevet av Anders Lilletvedt


Blir Santiago Solari en umiddelbar suksess for Real Madrid? Får vi nok en målrik affære i gruppe C og F? Her er mine tips til Champions League runden.

Rizk har boostet oddsen på flere spennende spillobjekter til CL

Lyon – Hoffenheim

Onsdag 21:00

Sist gang disse lagene møttes for to uker siden så endte kampen 3-3 etter en forrykende avslutning på kampen hvor Joelinton utlignet tre minutter på overtid for Hoffenheim. Det var et svært viktig og fortjent mål for Hoffenheim som var klart best i kampen og som har hatt mye stang-ut så langt i Champions League. Hadde fortjent å stå med mer enn to poeng etter tre runder, men har fremdeles mulighet for avansement i gruppe F. Hoffenheim scorer i snitt 2,0 mål per kamp i Champions League, mens Lyon snitter 2,33 mål per kamp. I hjemlige serier bøtter de inn mål også, Hoffenheim scorer 2,2 mål i snitt i Bundesliga, mens Lyon scorer 1,58 i snitt. Jeg har vanskelig for å tro at det ikke skal bli mye mål i denne kampen også, da begge lagene har så mange gode offensive spillere, men sliter enormt defensivt. Lyon har sluppet inn mål i 16 av deres 20 siste kamper, mens Hoffenheim har sluppet inn i 18 av deres 20 siste.

 

Tippetips: Begge lag til å score + Over 2.5 mål – 1.61 hos Rizk

cl coolbet

Plzen – Real Madrid

Onsdag 21:00

Viktoria Plzen står med ett fattig poeng i gruppe G og ved tap i kveld er alt håp for avansement så og si ute. Endte 2-1 til Real Madrid sist gang lagene møttes, og Plzen hadde gode sjanser til å score mer enn ett mål i den kampen. Det samme kan sies om Real Madrid som fikk to mål annullert for offside og hadde ett stopletreff av Sergio Ramos. Julen Lopetegui har fått sparken siden lagene sist møttes og Santiago Solari er blitt midlertidig Real Madrid-trener. Vant 2-0 i sin første kamp mot Valladolid og ved seier mot Plzen i Champions League og Celta Vigo i La Liga så skal man ikke se bort ifra at Solari blir trener ut sesongen. Til tross for en rekke dårlige resultater denne sesongen, så har det ikke stått på sjansene til Real Madrid. De har brent enormt med sjanser og hatt mange stolpetreff denne sesongen. De er avhengige av tre poeng i denne kampen og jeg tror de slår hardt tilbake og vinner komfortabelt mot Plzen.

 

Tippetips: Real Madrid -1 (Europeisk) – 1.75 hos Coolbet

 


Tidligere tips:

Røde Stjerne – Liverpool

Tirsdag 18:55

Røde Stjerne er overlegne i Serbia og leder Super Liga med 43 poeng etter 15 kamper og er ubeseiret så langt denne sesongen. Supporterne til Røde Stjerne, Delije, er det ingen av lagene i Champions League som kan måle seg med og de vinner nok lett kampen på tribunen til dette oppgjøret også, men på banen ble Liverpool mange hakk for sterke på Anfield da de vant 4-0 og jeg tror de vil få det ekstremt tøft i denne kampen også. Røde Stjerne har så og si ingen sjanse til å ta seg videre i Champions League eller å få 3. plassen som gir Europa League. Jeg tror trioen på topp hos Liverpool vil herje mot Røde Stjerne på bortebane på samme måte som de gjorde på Anfield. Der scoret Mohamed Salah to, mens Roberto Firmino og Sadio Mane scoret ett mål hver. Er Liverpool en smule mer effektive foran mål enn de var mot Arsenal i helgen så kan dette bli fryktelig stygt for Røde Stjerne. Ryktes at Liverpool ikke stiller helt toppet, men bør uansett være flere hakk bedre enn Røde Stjerne.

 

Tippetips: Liverpool -1.5 (Asiatisk) – 1.60 hos Fansbet

45501854_204506830431198_916169725996695552_n.png

Napoli – PSG

Tirsdag 21:00

Storoppgjør i gruppe C mellom 3. plassen i Italia og den suverene serielederen i Frankrike. Sist oppgjør mellom disse lagene endte 2-2 etter at Julian Draxler reduserte for PSG etter 90+3 minutter og sikret et svært viktig poeng for PSG. Begge lagene er i god form om dagen, Napoli har fire seire på deres fem siste kamper, mens PSG har vunnet samtlige 12 kamper i Ligue 1 denne sesongen. Det scores enormt mye mål når disse lagene spiller, Napoli scorer 2,2 mål i snitt per kamp, mens PSG scorer i snitt 3,4 mål per kamp i sine hjemlige serier. Det haglet med sjanser i sist kamp mellom disse lagene og jeg blir svært overrasket om det blir målfattig i denne kampen. Lorenzo Insigne og Dries Mertens har sett meget gode ut for Napoli denne sesongen, mens Kylian Mbappe og Neymar har vært en svært giftig duo for PSG så langt. Det vil ikke overraske meg om det blir disse fire spillerne som blir hovedarkitektene i denne kampen og bøtter inn med mål. Det er veldig vanskelig å spå utfallet i denne kampen, det kan slå begge veier, men jeg er veldig sikker på at vi ser at begge lag scorer samt at vi ser over 2.5 mål.

 

Tippetips: Begge lag til å score + Over 2.5 mål – 1.75 hos Rizk

 

Tottenham – PSV

Tirsdag 21:00

Tottenham og PSV ligger begge sist i gruppe B med ett fattig poeng etter tre runder. Dersom det blir uavgjort i denne kampen og Inter slår Barcelona så har ingen av lagene noen mulighet til å avansere i Champions League. Forrige oppgjør endte 2-2 etter at Tottenham nok en gang slapp inn et sent mål i en kamp hvor de så ut til å ha full kontroll helt til Hugo Lloris klønet det til og fikk rødt kort. Sett bort ifra kampen mot PSV, så har Tottenham sett gode ut i Premier League og har fire seire på deres fem siste kamper, hvor tapet kom mot Manchester City.

PSV står med full pott i Eredivise etter 11 kamper, men røk på pinlig vis ut av den nederlandske cupen forrige uke. Har ikke sett fullt så overbevisende ut de siste kampene som de har vært resten av sesongen, og jeg tror Tottenham blir for sterke for dem i dag. Harry Kane scoret ett mål mot PSV sist og har 11 mål på 13 kamper i Champions League. Jeg tror han blir en stor trussel for PSV i denne kampen også. PSV har en svært giftig trio på topp i Hirving Lozano, Luuk de Jong og Steven Bergwijn som fort kan skape problemer for Spurs-forsvaret, men jeg tror Tottenham scorer flere mål og ingen av lagene har råd til å få uavgjort her.

 

Tippetips: Tottenham -1.25 (Asiatisk) – 1.84 hos Fansbet

 

Lyon – Hoffenheim

Onsdag 21:00

Sist gang disse lagene møttes for to uker siden så endte kampen 3-3 etter en forrykende avslutning på kampen hvor Joelinton utlignet tre minutter på overtid for Hoffenheim. Det var et svært viktig og fortjent mål for Hoffenheim som var klart best i kampen og som har hatt mye stang-ut så langt i Champions League. Hadde fortjent å stå med mer enn to poeng etter tre runder, men har fremdeles mulighet for avansement i gruppe F. Hoffenheim scorer i snitt 2,0 mål per kamp i Champions League, mens Lyon snitter 2,33 mål per kamp. I hjemlige serier bøtter de inn mål også, Hoffenheim scorer 2,2 mål i snitt i Bundesliga, mens Lyon scorer 1,58 i snitt. Jeg har vanskelig for å tro at det ikke skal bli mye mål i denne kampen også, da begge lagene har så mange gode offensive spillere, men sliter enormt defensivt. Lyon har sluppet inn mål i 16 av deres 20 siste kamper, mens Hoffenheim har sluppet inn i 18 av deres 20 siste.

 

Tippetips: Begge lag til å score + Over 2.5 mål – 1.61 hos Rizk

cl coolbet

Plzen – Real Madrid

Onsdag 21:00

Viktoria Plzen står med ett fattig poeng i gruppe G og ved tap i kveld er alt håp for avansement så og si ute. Endte 2-1 til Real Madrid sist gang lagene møttes, og Plzen hadde gode sjanser til å score mer enn ett mål i den kampen. Det samme kan sies om Real Madrid som fikk to mål annullert for offside og hadde ett stopletreff av Sergio Ramos. Julen Lopetegui har fått sparken siden lagene sist møttes og Santiago Solari er blitt midlertidig Real Madrid-trener. Vant 2-0 i sin første kamp mot Valladolid og ved seier mot Plzen i Champions League og Celta Vigo i La Liga så skal man ikke se bort ifra at Solari blir trener ut sesongen. Til tross for en rekke dårlige resultater denne sesongen, så har det ikke stått på sjansene til Real Madrid. De har brent enormt med sjanser og hatt mange stolpetreff denne sesongen. De er avhengige av tre poeng i denne kampen og jeg tror de slår hardt tilbake og vinner komfortabelt mot Plzen.

 

Tippetips: Real Madrid -1 (Europeisk) – 1.75 hos Coolbet