Skrevet av Christopher Vagnild


Vi er selvfølgelig tidlig ute for å straffe hvilende bookies. Forrige runde sanket vi inn begge spillene selv om Golden State Warriors prøvde å sette kjepper i hjulene våre med (noe som virket som) 666 turnovers. Vi både tror og håper at den gode perioden vi har hatt fortsetter.

Sacramento Kings – Milwakuee Bucks

21:30

Tar et spill i dagens Europa-vennlige oppgjør. Med starttidspunkt midt i «søndagsfilm-sjiktet» er det gode muligheter for å plukke opp noen TV-minutter til denne kampen. Vi har et av sesongens overraskelseslag i Kings som skal opp mot meget solide Bucks. Kings har så langt levert skyhøye offensive tall og står bare bak Golden State Wariors i Field goal-% og 3-point-% og snitter 119.5 poeng. På den andre siden har vi Bucks som er ligaens beste forsvar og tillater minst field goal-% av samtlige, samtidig som de er et av de sterkeste offensivt. En vanskelig kamp for spillselskapene å vurdere.

Jeg har en følelse på at denne kampen blir meget underholdende og at den posisjonelle kvaliteten blir forskjellen mellom lagene. Giannis Antetokounmpo har gode arbeidsmuligheter her og jeg blir ikke overrasket om han nærmest avgjør kampen alene. Har funnet en linje jeg tror kan bli justert opp noen hakk før kampstart.

 

Tippetips: Milwakuee Bucks over 122.5 poeng – 1.86 hos Fansbet

 

Portland Trail Blazers – Minnesota Timberwolves

03:00

Nok en gang finner vi interesse i kamper der Timberwolves deltar. Merkelig nok har vi havnet på rett side av deres ustabile posisjon relativt ofte. Sist gang kjørte vi på med GSW -11 vs. Wolves og vi skal innom lignende spill denne runden også.

Skadelisten til Wolves ser med første øyekast relativt mager ut med fire spillere som er usikre til kveldens kamp. Det som dog er en kjedelig situasjon for dem er at tre av disse fire er meget sentrale «ball-handlere» (hhv. Jimmy Butler, Derrick Rose og Jeff Teague). Jimmy Butler bestemmer nesten selv når han vil spille og ikke, så den er litt vanskelig å vite på forhånd, men Derrick Rose ble skadet sist match og Jeff Teague er ikke med.

Her tror jeg Minnesota har et kjempeproblem – Hvem skal være playmaker i oppspillsfasen? Ikke opp til meg og finne ut, men Portland Trail Blazers vet nok å utnytte denne posisjonen og typisk nok er deres bakspillere noen av ligaens ypperste. Jeg tror en eventuell oppstilling med Tyus Jones og Josh Okogie ikke er sterk nok til å spille mot Damian Lillard og CJ McCollum.

 

Tippetips: Portland Trail Blazers -6 – 1.85 hos Rizk