Washington Capitals – Dallas Stars

Søndag 00:00

Washington returnerer hjem etter en runde i Canada, hvor de endte med to tap og to seire på fire kamper, avslutningsvis med 6-4-tap mot Canadiens. Hjemme står de med tre seire på fem kamper denne sesongen.

Etter en turbulent innledning har Stars vunnet fire av de fem siste, og står med to strake borteseire; 4-1 mot Canadiens og et sterkt 2-1-resultat mot Maple Leafs.

rjfur.png
Gjett resultatene i neste runde i NHL, og du kan vinne 5500 kr!

Vertene stiller trolig med Holtby i mål, som har hatt en svak innledning på sesongen og står med 88,7% redningsprosent. Gjestenes Bishop har vært langt bedre med 92,5% redninger. Eneste bekreftede forfall foran denne er Wilson (RW) hos vertene som soner en karantene.

Som nevnt hadde det vært ekstremt lønnsomt med spill på underdogs så langt denne sesongen, og jeg ser god verdi i å prøve det også her. Dette er en match-up hvor gjestene har hatt et solid overtak rent historisk, og jeg blir ikke overrasket om de stikker av med seieren også her.

Tippetips: Dallas Stars vinner kampen – 3.15 hos Coolbet