Skrevet av Shayan Jalilian


Til helgens runde i La Liga har vår La Liga-ekspert funnet noen fine spesialer til tre av kampene med blant annet Luis Suarez i hovedrollen.

Leganés – Atletico Madrid

Lørdag – 13:00

Lørdag formiddag er det duket for lokaloppgjør på Butarque mellom to Madrid-lag i Leganés og Atlético Madrid. Leganés har slitt denne sesongen og ligger i skrivende stund helt nede på en 18.plass. De rødhvite fra Madrid har derimot gjort det mye bedre, og er ubeseiret på de siste seks kampene. Til denne kampen har jeg funnet et spill som jeg synes ser spennende ut.


Rizk har boostet oddsen på at Alaves (som ligger på 2.plass) scorer først og vinner mot Eibar i helgen fra 3.85 til 5.25!


Leganés har kun vunnet to kamper denne sesongen, men til gjengjeld har de to kampene vært på hjemmebane. Leganés har slått henholdsvis Rayo Vallecano og Valencia 2-1 og 1-0 på hjemmebane. Til tross for det må favorittstemplet her være på bortelaget, da jeg synes de ser bra ut igjen. De tapte riktignok 4-0 borte mot Dortmund, men hadde stålkontroll på Real Sociedad forrige helg og vant 2-0. Videre så har Leganés og Atlético Madrid møtt hverandre åtte ganger oppgjennom historien, og på de kampene har Leganés kun slått Los Colchoneros én gang. Rizk tilbyr en fin odds på 1.72 på Atlético Madrid-seier, og dette blir denne kampens spill. Griezmann, Saúl og gjengen begynner å se rimelige gode ut nå, og her tror jeg at de rett og slett blir for sterke for et tafatt Leganés-lag.


Tippetips: Atlético Madrid til å vinne – 1.72 hos Rizk

 

Rayo Vallecano – Barcelona

Lørdag – 20:45

Lørdagens siste kamp er også en kamp som spilles i Madrid. Hjemmelaget har vært enda dårligere enn Leganés og ligger på 19. plass. Bakover på banen har Rayo lekket som en sil og har sluppet inn hele 20 mål på 10 kamper. De har i tillegg kun vunnet en kamp denne sesongen, og den kom på bortebane mot Huesca. Barcelona på sin side leder LaLiga, og filleristet forrige helg sine arge rivaler, Real Madrid, hele 5-1.

Til denne kampen har jeg også funnet et spill som jeg synes er verdt å prøve noen kroner på. Lionel Messi er fremdeles ute med skade, men man så hvordan det gikk mot Real Marid, da Luis Suarez fikk mer ansvar. Uruguyaneren putta tre scoringer og er en ledertype, og en storscorer som verden sjeldent har sett maken til. Mot et så dårlig forsvar så regner jeg med at han blir å finne nettmaskene, men så er spørsmålet hvor mange mål han scorer. Vi prøver her et lite spill på at han blir tomålsscorer til 3 i odds hos Coolbet, men for de som er av den litt mer forsiktige typen kan prøve noen kroner på at han minst scorer ett mål til 1.50 hos samme bookie.


Tippetips: Luis Suarez scorer minst to mål – 3.00 hos Coolbet

Luis Suarez til å score minst ett mål til 1.50 hos Coolbet kan også vurderes.

 

Sjekk ut Rizk sine oddsboosts til helgens storkamper – Blant annet til helgens storoppgjør i London mellom Arsenal og Liverpool!

Real Betis – Celta Vigo

Søndag – 20:45

Helgas siste LaLiga-spill blir Iago Aspas minimum to skudd på mål til 1.70 i odds hos Coolbet. Spanjolen, som mange kjenner som «Liverpool-floppen», er ingen flopp i Spania og har aldri spilt så bra som det han har gjort de siste sesongene. Når Iago Aspas har dagen er det ingen som kan stoppe han, og han scoret hat-trick senest i helgen på hjemmebane mot Eibar. Mot Real Betis kommer de til å møte et lag som kommer til å styre det meste av spillet, men jeg ser for meg at Celta Vigo blir farlige på kontringer, og da kan man alltid regne med at Aspas blir involvert i det som skjer i det offensive spillet.


Oddstips: Iago Aspas med minst to skudd på mål – 1.70 hos Coolbet