Skrevet av Christopher Vagnild


Ny runde med fredagsbasket. Er i en god flytsone med oddstipsene om dagen, og ser frem til nye kamper i natt! Åtte kamper står på perrongen og vi, som konduktører, skal sørge for at reisen blir komfortabel. Første stopp: Dallas.

Dallas Mavericks – NY Knicks

01:30

To lag med 2-6 start på sesongen og lite flytsone. Mavericks med fire tap på rad og Knicks med èn seier på siste syv kamper. Jeg tror begge lag ser på denne kampen som en mulighet for å snu trenden. Begge lag havner ofte i kamper med lav sluttscore og statistikken tilsier at dette vil bli det samme – dette er ikke fordi verken av de er glimrende i forsvarsspillet, men lavt tempo og lav treffprosent resulterer ofte i slike scorelines.

Vi skal videre mot dagens tips. Dennis Smith Jr. snitter så langt denne sesongen 2.3 rebounds per game. Før denne kampen har fire av de fem siste resultert med èn (1!) rebound og har i løpet av de siste ti kampene bare gått over dagens linje èn gang. Ser ikke hvorfor denne kampen skal resultere i en plutselig økning i interesse for å sloss med Enes Kanter om løse baller (/endring i spillet hans). Føler rett og slett linjen her er for høy.


 

Tippetips: Dennis Smith JR under 3,5 rebounds – 1.74 hos Fansbet

nba coolbet
Med Coolbet kan du vinne tur til London for å se NBA live! Les mer her

Golden State Warriors – Minnesota Timberwolves

03:30

Skyhøy linje på over 240 poeng er observert og det er forventet av GSW skal stå for majoriteten av disse. Jeg er helt enig i det. Wolves tillater mange enkle poeng og mot et GSW som har spiller som skyter ~50% fra treeren kan dette fort bli stygt. Warriors har seks seiere på rad med store sifre og i bare ett tilfelle har de ikke gått over handicaplinjen. Faktumet at den eneste brukbare forssvarsspilleren deres, Jimmy Butler, har meldt seg selv utilgjengelig for å få igjennom en overgang taler heller ikke positivt for gutta fra Minnesota. Eneste måten jeg ser dette kan bli jevnt på er om Derrick Rose gjentar 50-poengsbragden fra tidligere i uka – noe jeg finner meget usannsynlig. I skrivende stund er det ikke meldt inn noen skader/hvile for hverken av lagene, så vi må basere oss på at begge lag kjører på med full tropp.

 

Tippetips: Golden State Warriors -11 – 1.92 hos Coolbet