Skrevet av Christian Andresen


To av tre oddstips i CS:Go fra Christian har gått inn hittil. I ettermiddag er det nye muligheter for gevinst.

Ence VS Fragsters

Onsdag 21:00 – ESEA MDL Season 29

Ence ble slått rett ut av Epicenter 2018 etter tap mot både Faze og Hellraisers tidligere denne uken, men fortsetter å imponere tross tapene. Nå står Fragsters for tur, et dansk lag som har sett bra ut, men som sliter ekstremt på Dust 2. Det er også kartet lagene skal møtes på i kveld. Etter å ha fulgt med på Fragsters er det et lag som ser helt forvirra ut på Dust 2, men tar vi en titt på Ence så ser de veldig solide ut om dagen. For meg så må bare Ence fortsette der de er nå, så skal vi ikke se bort i fra at de hamler opp med lagene i verdenstoppen etterhvert. For meg så er et spill på Ence-seier til 1.58 et veldig bra spill.

 


Tippetips: Ence seier – 1.58 hos Rizk


hgnjfghyf

Ex-Space Soliders VS North

Onsdag 17:00 – ESL Pro League

Det tyrkiske laget, som for øyeblikket står uten en organisasjon, er alltid et sterkt lag «online». De møter North som har spilt jevnt over brukbart den siste tiden, med blant annet seier over Mousesports i går kveld. Kartet er Mirage, som er et brukbart kartet for begge lagene. Space Soliders er satt til 2.65 i odds, noe jeg synes er urimelig høy odds. Men jeg har kommet fram til at jeg tror det blir en jevn kamp på Mirage, derfor kjører vi over linja.

 


Tippetips: Over 26.5 totalt antall runder – 1.90 hos Rizk