Skrevet av Christopher Vagnild


Ny uke, nye lodd. Sist uke ble det full klaff og 100% uttelling, spesielt returspillet på Giannis A. var en fin marketbeat – det har vi tenkt til å fortsette med. Denne gangen er det ikke spillerspesialer vi fokuserer på, men resultatspill i større grad. Nattens utvalgte kamper er hentet både fra Western- og Eastern Conference.

hgtyhtrh.png
Sjekk ut vår NHL-spalte for Rizk med preview og oddstips til midtuken!

Boston Celtics – Detroit Pistons

31.oktober – 01:30

Interessant fenomen denne kampen, da samme oppgjør ble spilt for bare tre dager siden. Da vant Celtics overbevisende 109-89 og ledet med så mye som 29 poeng på det meste. Til dette oppgjøret vil jeg tro vi får se et jevnere oppgjør på grunn av følgende grunnlag: Detroit Pistons traff på svake 37% totalt og bare 18% fra ‘treeren’. Begge lagene spilte nokså jevnt i «painten» og Pistons hadde faktisk flere skudd totalt enn Celtics (89-86). Når man da også kan gjøre en sak for bortebane-faktoren som muligens kan minske ettersom at det er andre kampen på rad på samme stadium. Ser vi på starterne, og spesielt back-courten, er tallene grusomme: 3-11, 2-9 og 2-13. Jeg tror det er usannsynlig at samtlige vil skyte så dårlig denne gangen. Dette var også Pistons’ eneste kamp med mindre enn 100 poeng. Kan også se at Detroit stod til +3.5 før forrige kamp, denne er da regulert til +9 etter tapet natt til søndag. Med de nevnte faktorene mener jeg dette er for mye. Har to varianter som jeg finner verdi i:

Tippetips:

Detroit Pistons over 97.5 – 1.61 hos Rizk

Detroit Pistons +9 – 1.92 hos Coolbet

nba coolbet
Vinn to billetter til NBA i London med Coolbet – Les mer HER

 

Houston Rockets – Portland Trail Blazers

31. oktober  02:00

Et fullverdig Houston-lag med fire dager hvile er ingen spøk – skulle man tro. Fjorårets beste «regular season»-lag har startet sesongen med fire tap og èn seier. Portland kommer rett fra et tregt borteoppgjør mot Indiana Pacers der de førte an og vant komfortabelt til slutt. Selv om den kampen i seg selv antageligvis ikke var den mest krevende, har Portland da spilt to kamper siden Houston sist var i aksjon. Dette blir også Portlands fjerde bortekamp på rad. Two-way oddsen ligger på ca. 1.60 på Houston Rockets i skrivende stund. Det er i samsvar med hva jeg finner korrekt og finner dermed lite å hente på den varianten. Det som dog er interesessant er at Rizk tilbyr Three-way odds (DVS. at «uavgjort» også er et valg) og der er Rockets satt til 1.72 – noe jeg finner for høyt. Har ikke sett utrolig mye på denne varianten tidligere, men at sjansen for uavgjort gir 12 punkter utslag er oppsiktsvekkende. Andre spillselskap har for eksempel varianten «To go into overtime: No» til 1.04 i odds. Derfor spiller vi følgende:

Tippetips:

Houston Rockets (3-way) – 1.72 hos Rizk