Skrevet av Shayan Jalilian


 I dag braker verdens største klubboppgjør løs, og i den anledning må man selvfølgelig sette noen kroner i spill for å øke spenninga!

Barcelona leder i skrivende stund La Liga, mens Real Madrid er i fullstendig krise og ligger helt nede på en 7.plass. Dette er bokstavelig talt en vinn eller forsvinn-kamp for Real Madrid-trener Julen Lopetegui, som vil få sparken hvis dette ender med Barcelona-seier. I en så stor kamp finnes det alltid veldig mange spennende spillobjekter, men det er et spill som skiller seg ut litt ekstra for meg.

frrrr
Spill på disse fire fanboostene til Fansbet og flere HER

Man får fin odds på at Real Madrid vil få over 4.5 hjørnespark. Den synes jeg ser meget bra ut. Jeg ser for meg et kamp-klima der Real Madrid kommer til å kontre mye på kantene, og dermed er det naturlig at man får en del hjørnespark. Ser man på Real Madrid denne sesongen i LaLiga har de fått: 3, 7, 8, 2, 8, 6, 8, 3 og 15 hjørnespark. Det betyr altså at de har innfridd denne linja hele 6/9 ganger.

I tillegg til hovedspillet er det en god del andre spill man kan bryne seg på. Man får blant annet 1.52 på at begge lag scorer, noe som har blitt tilfelle i de siste 3/5 oppgjørene mellom disse to lagene.

Et annet spill som ser spennende ut er over 6.5 kort til 1.86 i odds hos Fansbet. Slike kamper lever alltid sitt eget liv, og det består av 22 spillere som er villige til å gjøre alt, absolutt alt som skal til for å vinne.

rhfurhf.png
Alle nye kunder får opptil 1000 kr ekstra i cash på sin konto ved første innskudd hos Fansbet Registrer deg HER

Ellers får man blant annet 1.80 og 2.30 på henholdsvis Luis Suarez- og Gareth Bale-scoring. Det er to spillere som blir disse to lagenes hovedspillere i denne kampen, og spesielt Suarez vet at han må ta mer ansvar nå som Lionel Messi er ute med skade.

 

Tippetips:

Real Madrid over 4.5 cornere – 1.71 hos Fansbet