Skrevet av Marius Nyman


Nok en god runde i CL for majoriteten av de italienske lagene. Juventus dundrer på videre. Napoli er meget gode i Paris og Roma gjør jobben. Inter blir for små på Camp Nou, selv uten Messi. Milan gjør ikke jobben hjemme mot Betis og Lazio forsvarer Italias ære i EL. Juventus tapte poeng for første gang i serien mot Genoa, og det var ikke Piatek som skåret målet. Videre så ser det ikke ut til å gå veien for Chievo og Ventura som ble avkledd igjen. Kanskje det mest oppsiktsvekkende den forrige runden var at det ikke ble mål i en Sassuolo-kamp.

Lazio – Inter

Mandag 20:30

Lagene som kjempet om den siste CL-plassen forrige sesong møtes til dyst i Roma. Inter ligger på tredjeplass, Lazio på fjerde. Jeg tror kampen i fjor som kostet Lazio CL ligger i bakhodet til Roma-klubben, men gir også motivasjon til Inter. Lazio vil nok ikke gå på samme smell og sette seg i posisjon hvor Inter får en luke. Lazio har kommet seg gradvis utover sesongen og står med tre strake i liga og EL. Det er en mandagskamp slik at reise og midtukekampene blir ikke avgjørende. Inter har Radja ute med skade og det kan nettopp være magien fra Radja som er avgjørende i denne kampen. Jeg spår en tøff og jevn kamp mellom to gode lag. Inter vant begge oppgjørene i fjor og spørsmålet er om de gjør det igjen. Jeg føler det er med verdi å hente på en Inter +0-variant kontra ren Lazio-seier.

Tippetips:

Inter +0 (Asian Handicap) – 2.16 hos Fansbet

 


 

Tidligere tips:

Empoli – Juventus

Lørdag 18:00

Juventus kommer hjem fra balløyen etter å ha kjørt over Manchester United på Old Trafford. Juventus er garantert sugne på å fortsette i Serie A, og møter stakkars Empoli. Empoli er et lag som vil spille ball, men resultatene er ikke der. Jeg kan se for meg at den naive spillestilen kan føre til problemer mot et Juventus i praktslag. Juventus har litt skadeproblemer på midten, men med den stallen de har disponibel skal det gå fint. Jeg liker HC-linjene som tilbys på Juventus og må nesten kjøpe en av dem. Som sagt så skal Empoli spille ball og kan opptre litt naivt. Dette kan straffe seg mot Juventus.

 

Tippetips:

Juventus -1.5 (Asian Handicap) – 1.86 hos Fansbet

 

Milan – Sampdoria

Søndag 18:00

Milan og Gattuso har to strake tap i sekken på San Siro (ja Inter spilte hjemme). Når man i tillegg ser at sesongstarten i år ikke er noe bedre en under Montella forrige sesong skjønner jeg kritikken rundt Gattuso. Jeg mener at Milan er alt for store favoritter mot dette friske Sampdoria-laget. Sampdoria er et lag som kan hamle opp med de fleste, hvis de har dagen. De har fire kamper uten tap og ligger på en fin femteplass. Ingen av lagene har noen kritiske skader per nå og stiller med sine beste menn. Sampdoria har til og med begynt å vinne og ta poeng borte, dette taler for et HC-spill på Samp når oddsen er såpass frisk. Jeg mener verdien ligger her og tar Sampdoria +1.

 

Tippetips:

Sampdoria +1 (Asian Handicap) – 1.90 hos Rizk