Skrevet av Breddeball-tipserne


Siste helg med breddefotball er over oss. En fin sesong avsluttes, og vår bredde-eksperter har sett på et par kamper i 3. divisjon.

Brodd – Stord

Norsk tipping-ligaen avdeling 4 – Lørdag 12:00

Siste runde i 3. divisjon står på menyen. Hvilket lag som rykker opp skal avgjøres. Sotra eller Fyllingsdalen er lagene det står mellom, og de skal faktisk møtes på Straumes Stadion til en helt eventyrlig serieavslutning. Vi skal dog ta en nærmere kikk på kampen mellom Brodd og Stord. To lag som egentlig ikke har noe særlig å spille for, men vi skal se på noen faktorer som kan ha stor betydning.


Les mer: Oddstips til Premier League


Brodd ligger på 5.plass med 40 poeng og en målforskjell på +14. Motstanderlaget Stord ligger på 10. plass med -6 i målforskjell, tre poeng over nedrykk-streken. Stord kan i teorien rykke ned, men Tertnes ligger 3 poeng bak og har en målforskjell på -30. Så en kan vel si at Stord er sikret videre spill i 3. divisjon. Men det var en hard kamp for å holde seg, og i motsetning til Brodd som har vært høyt på tabellen i hele år, har Stord kjempet i bunnen. En kan derfor tenke seg at luften har gått litt ut av Stord. Vi mener også at hjemmebane-fordelen er stor når det er snakk om to lag som ikke har mye å spille for. Vi tviler også på at Stord stiller med sitt beste lag her.

Ellers er dette siste kamp til Brodd sin trener, Antonio Da Silva. Han reiser hjem til Portugal og vi er veldig sikre på at Brodd ønsker å gi han en verdig avslutning. Det er også flere Brodd-spillere som er linket vekk, blant annet Jefferson De Souza. Vi mener også at Brodd helt klart er det beste laget på papiret og helt klart burde vinne denne kampen komfortabelt.

Coolbet gir 1.55 i odds på at Brodd vinner denne avslutningskampen og det mener vi er noen «knepp» for høyt. Vi går derfor rimelig hardt på Broddseier.

Tippetips:

Brodd til å vinne – 1.55 hos Coolbet

 

På samme tid tar Sotra i mot Fyllingsdalen. Vi velger å stå over spill på denne kampen då det er vanskelig å spå utfallet i en så viktig kamp. Om vi er helt ærlige, tror vi at Sotra er det sterkeste laget dem i mellom og at de tar «gullet hem». Coolbet gir 2.15 på Sotra seier og det kan absolutt vurderes.