Skrevet av Christopher Vagnild


Da er vi tilbake med en ny runde i NBA-karusellen. Denne runden har vi tatt for oss to kamper og fine objekter for fredagsnatten. Vi anbefaler at man sparer litt av tacoen og nyter den som nattmat til de høyreiste mennene i verdens artigste liga.

Les mer: Oddstips til Premier League


Minnesota Timerberwolves – Milwaukee Bucks

Lørdag 02:00

Også denne runden er det en interessant matchup for T-Wolves. T-Wolves’ franchisefigur, Karl- Anthony Towns, har historisk sett levert høye tall i flere kategorier – vi skal se på rebounds videre. I fjor snittet han 12.3 rebounds over en hel sesong, nå har han startet svakt med 9.3 RPG. Dette tallet vil med stor sansynlighet øke noe ettersom formen spilles inn, men så langt har det vært langt under hva man kan forvente av en så massiv figur for et satsende lag. Dette er, blant annet, en grunn til at vi ser mot linjene til Giannis Antetokounmpo som har startet i andre enden av spekteret. Som i fjor har han vært brennheit og snitter utrolige 16.5 RPG. Bucks har i seg selv levert strålende og det har resultert i en meget sterk 5-0 start på sesongen.

Med dette i bakhodet har jeg observert at linjen på nevnte Giannis starter på 11.5. Dette føler jeg er for lavt og spiller følgende:

Tippetips:

Giannis Antetokounmpo over 11.5 rebounds – 1.58 hos Fansbet

 

Sacramento Kings – Washington Wizards

Lørdag 04:00

Kings og Wizards har begge startet med negativ win/loss (hhv 2-3 og 1-3). Lavt tempo, uryddige rotasjoner og litt «innbytterpuls» er fellesnevnere for begge lags åpninger. Dette er en match for å spille seg opp igjen og komme seg tilbake på hesten. Jeg mener sterkt at Wizards er det mest talentfulle laget på banen og burde dra dette i land. Bradley Beal er fortsatt uklar om starter kampen og det vil være et stort tap for trollmennene fra Washington, noe som kan snu litt på den høye poengfangsten. Ingen av lagene er noe spesielt interesserte i å spille forsvar og er nummer 28 (Kings) og 30 (Wizards) i NBA.

Jeg tror den «forsvarsløse» trenden i NBA gir linjen på 235 er noe høy, og om Bradley Beal som er en av hovedscorerne til Wizards ikke er tilgjengelig til nattens oppgjør blir det et stort tomrom å fylle. Observerer flere endringer i linjen i løpet av dagen, noe som kan tyde til mye spekulering i akkurat dette. Vi spiller:

Tippetips:

Under 235 poeng – 1.95 hos Coolbet