Skrevet av Christian Andresen


Jeg har plukket ut to tips som jeg er meget overbevist om at skal gå inn i dag. Kan vurderes å kombinere spillene, men tror jeg holder meg til to singel-spill.

Avangar VS Liquid

Torsdag 19:00

Dette er helt klart en match hvor Liquid er store favoritter. Avangar presterte å slå NIP (Ninjas in Pyjamas) i går, men kommer til å få det mye tøffere mot et utrolig sterkt Liquid. Det eneste uromomentet for Liquid er at «Twistzz» sliter med sykdom, noe som har preget hans prestasjoner den siste tiden. Tross dette tror jeg at de har mer enn gode nok enkeltspillere til å slå Avangar i kveld.

Liquid som er rangert som nummer tre i verden kommer helt klart til å vinne denne kampen, men med 1.20 i odds på Liquid-seier, må vi nok finne noe med større verdi i. Derfor går vi heller for 0-2-seier til Liquid, noe som burde være svært sannsynlig, da Liquid skal være et mye bedre lag enn Avangar. Muligheten til at Avangar stjeler et map er der jo, men etter det Liquid viste i går mot Swole Patrol, tror jeg det må skje noe utenom det vanlige hvis Liquid ikke vinner overbevisende 2-0. Derfor spiller vi Liquid vinner 2-0 til 1.68 hos Rizk.

Tippetips:

Liquid seier 2-0 (i maps) – 1.68 hos Rizk

ghbnfkjopighf
Vinn en All-Inclusive-tur for to til Anfield i Desember hos Rizk – Les mer her!

Ence VS Fragsters

Torsdag 20:00

Ence ble slått rett ut av Epicenter 2018 etter tap mot både Faze og Hellraisers tidligere denne uken, men fortsetter å imponere tross tapene. Nå står Fragsters for tur, et dansk lag som har sett bra ut, men som sliter ekstremt på Dust 2. Det er også kartet lagene skal møtes på i kveld. Etter å ha fulgt med på Fragsters er det et lag som ser helt forvirra ut på Dust 2, men tar vi en titt på Ence så ser de veldig solide ut om dagen. For meg så må bare Ence fortsette der de er nå, så skal vi ikke se bort i fra at de hamlet opp med lagene i verdenstoppen etterhvert. For meg så er et spill på Ence seier til 1.60 et veldig bra spill.

Tippetips:

Ence seier – 1.60 hos Rizk