Skrevet av Anders Lilletvedt


Endelig er Champions League tilbake og vi har mange godbiter i vente! Slår Real Madrid hardt tilbake etter fem strake kamper uten seier? Her er mine utvalgte tips til denne runden i Champions League.

ghbnfkjopighf.png
Vinn tur for to til Anfield for å se LFC – MUFC i Desember. ALT inkludert. Trykk på bildet!

PSV – Tottenham

Onsdag 18:55

Bunnkamp mellom lagene med null poeng i Gruppe B. Begge lag ble feid av banen mot Barcelona og tapte marginalt 2-1 mot Inter. Tottenham har god grunn til å være skuffet etter å ha hatt full kontroll i 85 minutter av kampen mot Inter, men slipper inn to mål etter 86´ og 90+2´ minutter og taper noe ufortjent 2-1. Har nå en svært tøff vei til 16-delsfinalen i Champions League og neste steg på veien blir de suverene serielederne i Eredivise. Steget fra Eredivise opp til de beste lagene i Champions League er litt for stor og jeg tror et Tottenham i flytsonen vil være et hakk for sterke for PSV.

Tippetips:

Tottenham -0.25 (Asiatisk Handicap) – 1.68 hos Fansbet

 

Liverpool – Røde Stjerne

Onsdag 21:00

Liverpool tar imot et Røde Stjerne-lag som er i en klasse for seg selv og er ubeseiret på deres 12 første kamper i serbisk liga. Nivået opp til de beste i Champions League er derimot for stort og det fikk de erfare sist mot PSG når de ble smadret 6-1, og fikk et svært heldig 0-0-resultat i første runde mot Napoli. Røde Stjerne skal være sjanseløse på både 16-delsfinale og Europa League-playoff i «Dødens gruppe» og Liverpool bør slå de komfortabelt til tross for en liten negativ formkurve. Liverpool har én seier på deres fem siste kamper og har kun scoret tre mål, men bør slå hardt tilbake her og jeg tror også de holder nullen i prosessen.

Tippetips:

Liverpool -2.5 (Asiatisk Handicap) – 1.57 hos Coolbet


Tidligere tips:

AEK Athen – Bayern München

Tirsdag 18:55

Bunnlaget i Gruppe E tar imot Bayern Munchen tirsdag kveld, og er desperate etter poeng etter å ha tapt deres to første kamper i gruppespillet. Spøker veldig for avansement til 16-delsfinalene eller Europa League-playoff hvis de ikke vinner denne kampen. Bayern ligger på delt 2. plass med fire poeng og har kun dårligere målforskjell enn Ajax på 1. plass. Var heldige som fikk med seg poeng mot Ajax sist og har hatt en skuffende start på sesongen i Bundesliga hvor de ligger nede på en 4. plass, men skal være flere hakk for store for AEK. Får Bayern først ett mål så kommer det flere i jakten på utligning for AEK tror jeg.

Etter to runder i Champions League har det totalt vært 12 kort i AEK sine kamper, syv mot Benfica og fem mot Ajax. Det har vært ni kort på Bayern sine to kamper, fem mot Ajax og fire mot Benfica. Begge lag har fått minst to gule kort hver i deres kamper i gruppespillet så langt. Linjen ligger nede på 3.5 og det synes jeg er altfor lavt og meget god verdi.

Tippetips:

Bayern -1 (Europeisk Handikap) – 1.73 hos Coolbet

Over 3.5 kort – 1.72 hos Rizk

cl coolbet.png

Hoffenheim – Lyon

Tirsdag 21:00

Hoffenheim med kun ett poeng møter Lyon som topper gruppe F med sine fire poeng etter uavgjort mot Shakhtar Donetsk og en knallsterk seier over Manchester City. Lyon er favoritter til å vinne denne kampen, men møter et Hoffenheim-lag som er meget gode på hjemmebane og som har spilt veldig jevne kamper mot Shakhtar Donetsk og Manchester City.

Vi har sett begge lag scorer + Over 2.5 mål i ni av de ti siste kampene til Hoffenheim. Lyon scorer mye mål, men slipper ikke inn like jevnlig som Hoffenheim. De slipper riktig nok inn «alltid» inn mål mot gode lag og et Hoffenheim på hjemmebane og som har en brennhet Reiss Nelson på topp, så skal det være gode muligheter for at Hoffenheim scorer på Lyon.  Hoffenheim snitter 3.37 mål per kamp i Bundesliga og Lyon snitter 2.8 mål per kamp i Ligue 1.

Tippetips:

Begge lag scorer + Over 2.5 mål – 1.71 hos Fansbet

 

Real Madrid – Viktoria Plzen

Tirsdag 21:00

Det brenner virkelig under føttene til Julen Lopetegui etter en rekke svært skuffende resultater for Real Madrid. Madrid-laget har ikke vunnet på deres fem siste kamper og står med en uavgjort og fire tap mot motstandere som Levante, Alaves, CSKA Moskva, Atletico Madrid og Sevilla. Det ryktes om at han vil få sparken innen kort tid og at Santiago Solari vil være en midlertidig løsning over flere måneder eller ut året. Kan en storseier mot Plzen og en seier mot Barcelona muligens redde jobben hans? Spillerne virker svært ivrige på å beholde han og er nok svært motiverte til å slå sterkt tilbake og vinne komfortabelt mot et Plzen-lag som tapte hele 5-0 sist mot Roma i Champions League. Er så stor nivåforskjell på disse lagene at jeg tror Real Madrid vil vinne komfortabelt etter å hatt mye stang ut denne siste måneden.

Tippetips:

Real Madrid -2.5 (Asiatisk handicap) – 1.67 hos Coolbet

 

PSV – Tottenham

Onsdag 18:55

Bunnkamp mellom lagene med null poeng i Gruppe B. Begge lag ble feid av banen mot Barcelona og tapte marginalt 2-1 mot Inter. Tottenham har god grunn til å være skuffet etter å ha hatt full kontroll i 85 minutter av kampen mot Inter, men slipper inn to mål etter 86´ og 90+2´ minutter og taper noe ufortjent 2-1. Har nå en svært tøff vei til 16-delsfinalen i Champions League og neste steg på veien blir de suverene serielederne i Eredivise. Steget fra Eredivise opp til de beste lagene i Champions League er litt for stor og jeg tror et Tottenham i flytsonen vil være et hakk for sterke for PSV.

Tippetips:

Tottenham -0.25 (Asiatisk Handicap) – 1.68 hos Fansbet

 

Liverpool – Røde Stjerne

Onsdag 21:00

Liverpool tar imot et Røde Stjerne-lag som er i en klasse for seg selv og er ubeseiret på deres 12 første kamper i serbisk liga. Nivået opp til de beste i Champions League er derimot for stort og det fikk de erfare sist mot PSG når de ble smadret 6-1, og fikk et svært heldig 0-0-resultat i første runde mot Napoli. Røde Stjerne skal være sjanseløse på både 16-delsfinale og Europa League-playoff i «Dødens gruppe» og Liverpool bør slå de komfortabelt til tross for en liten negativ formkurve. Liverpool har én seier på deres fem siste kamper og har kun scoret tre mål, men bør slå hardt tilbake her og jeg tror også de holder nullen i prosessen.

Tippetips:

Liverpool -2.5 (Asiatisk Handicap) – 1.57 hos Coolbet