Skrevet av Marius Nyman


Nok en runde med Nations League er over og Italia ser mye bedre ut enn forrige landslagspause. Insigne, Bernardeschi og Chiesa passer fint sammen på topp. Barella, Jorginho og Verratti er en deilig trio på midten. I Serie A begynner ting å normalisere seg. SPAL går på tap etter tap. Roma, Juventus, Napoli, Inter, Lazio og Milan vant kampene sine før landslagspausen. De antatte topplagene begynner å finne formen.

rizk radar oddsboost
Oddsboost på Chelsea – Man Utd og mer finner du her!

Juvetus – Genoa

Lørdag – 18:00

Her har det skjedd ting siden sist. Genoa har sparket Ballardini og ansatt Ivan Juric, igjen. Dette er ikke uvanlig i italiensk fotball og dette er et kapittel for seg selv. Genoa har fått en god start på sesongen under Ballardini (som tok over for Juric forrige sesong). Jeg vet ikke hvor mye dette vil påvirke spillerne og akkurat denne kampen. De har fått landslagspausen på seg, og de har fortsatt Piątek. Dette er en spennende kamp fordi ligaens farligste målskårer er i aksjon, nemlig nevnte Piątek. Denne polakken har en nese for mål og er i sin livs form. Får han avfyrt et skudd så går den nesten alltid på mål og gjerne i mål. Det er kun Sassuolo og Napoli som har skåret mot Juventus på Juventus Stadium, men oddsen på Piątek-skåring er for god til å stå over. I tillegg skal Juventus spille CL borte mot Manchester United. Det er en nøkkelkamp i gruppen. Spillere vil bli spart.

Oddstips:

Krzysztof Piątek til å score – 4.4 hos Rizk

Inter – AC Milan

Søndag – 21:30

Derby della Madonnina! Inter har fire strake i Serie A. AC Milan har to strake og har ikke tapt siden de røk mot Napoli i august. Det skiller fire poeng mellom rivalene, og Milan har en kamp mindre spilt. Dette kan være kampen Milan virkelig blir med og kjemper om Champions League. Det har vært jevnt i de tidligere oppgjørene. I fjor vant Inter hjemme, mens det endte uavgjort i returoppgjøret. Milan vant i cupen. Det er som sagt to gode lag for tiden og dette blir nok en jevn batalje.

Jeg har lyst til å gå på overlinjen, men samtidig så er kampen så jevn og mye står på spill. Inter har noen spillere som er usikre. Begge høyrebackene Vrsaljko og D’Ambrosio er usikre. Milan har også Cutrone og Romagnoli som usikre i skrivende stund. Caldara er skadet. Dette svekker den bakre fireren betraktelig hos begge lagene. Men aller mest Milan. Spalletti kan gå over til tre stoppere, den luksusen har ikke Gattuso per nå. Vi får se hvem som starter, men jeg holder en knapp på Inter selv om de også skal ut i CL. Det er tross alt Derby della Madonnina!

Oddstips:

Inter -0.25 (Asiatisk handicap) – 1.98 hos Rizk