Skrevet av Christian Andresen


Vårt aller første oddstips innenfor eSports kommer fra Christian Andresen. Christian jobber for ESL (Electronic Sports League), verdens største esports organisasjon, og er en ekspert innenfor CS: GO (Counter Strike). Han vil fremover skrive oddstips hovedsaklig om Counter Strike. Her er dagens utvalgte fra vår esports-ekspert.

 

BIG VS NIP

Torsdag 17:00

Det tyske laget BIG møter et NIP (Ninjas In Pyjamas) i fritt fall. Foreløpig har NIP to serie og ti tap, noe som er en katastrofe for den svenske organisasjonen. Det kommer ikke til å bli noe lettere i dag, da de møter et BIG-lag som har imponert stort. De spiller med tydelig selvtillit, noe som gjør dem ekstremt farlige. «TabseN», som er BIG’s stjernespiller lyser fram som uromomentet, som vi regner med fikser biffen mot NIP.

Lagene skal møtes på Cache, og det er der vi tror BIG vil trekke det lengste strådet. BIG slo tidligere denne uken Faze på Cache, som er et sterkt resultat. NIP derimot sliter stort med å få til ting online og er inne i en forferdelig tapsrekke i ESL Pro League. Så vi ser derfor at oddsen på BIG-seier på Cache er på hele 1.86, noe som er veldig spillbart.

Tippetips:

BIG seier 1 kart – 1.72 hos Rizk

 

NIP VS NORTH

Torsdag 22:35

CS-laget til FC København, North, skal i aksjon mot et NIP-lag som sliter. Etter at North hentet Cadian fra Rogue i tillegg til Gade fra Optic, har ting sett lovende ut for danskene. Nuke er et sterkt kart for danskene, i motsettning til NIP som vi tidligere har nevnt sliter stort med å produsere resultater.

Lagene møttes på Nuke for bare en uke siden, og det ble da en kontrollert 16-8-seier til North, noe vi tror det blir en reprise av i kveld. Regner med at enkeltspillere som Kjaerbye og Valde kommer til å ta ansvar i å sikre viktige poeng for North, i kampen om de viktige sluttspills-plassene. Vurderte lenge om vi skulle kjøre runde handicap (-2.5) på North, men velger heller å gå for den tryggere varianten med seier til North til 1.61 i odds.

Tippetips:

North seier 2 kart – 1.61 hos Rizk