Skrevet av Breddeball-tipserne


Denne helgen er det landslagspause, noe som betyr at hverken Premier League eller Eliteserien blir å se på tv-skjermen. Trøsten er at breddefotballen kjører på videre, og vi har funnet flere interessante spill som vi tror dere kan tjene gode penger på.

Les mer: Oddstips til Nations League

Kretsligaen, Sogn og Fjordane

 

Eid v Skavøypoll

Lørdag 16:00

Den første kampen vi har valgt å se nærmere på befinner seg i trivselsfylket, der Eid får besøk av Skavøypoll. To barske lag fra Nordfjord møtes til den siste kampen i Kretsligaen 2018. Forrige oppgjør mellom tilsvarende lag ble ikke mindre enn 7-6 til Eid. Og ja, det var en helt hinsides kamp, med hele 13 mål.

velkomstbonus coolbet

Om vi tar en titt på tabellen, ser vi at Skavøypoll ligger på jumboplass med 16 poeng. Skal de ha noe som helst sjanse til å holde seg må de vinne mot Eid, samtidig som at Måløy og Vik avgir poeng. Så i teorien spiller Skavøypoll for å holde seg i divisjonen, men sjansen for det er vel heller ørsmå. Skavøypoll vant forrige kamp 3-0 mot et kraftig redusert Vik-lag og fikk med det stopp på rekken med kamper uten seiere. Den rekken var på fem og det forteller litt om hvor dårlig Skavøypoll har vært denne høsten. De har heller ingen seiere på bortebane denne sesongen.

Eid derimot, er i kjempegod form om dagen. De vant 2-1 over Årdal forrige runde og 10-1 mot Dale helgen før. De er rett og slett i kjempe god form. På hjemmetabellen står de med 8-1-1 og en målforskjell på +32. Dette er sterke tall. Eid har mange teknisk gode spillere, som ofte presterer veldig godt mot lag med svakere ferdigheter. Og vi har veldig stor tro på at dette vil være tilfelle denne helgen også. Så vi ser ikke annet valg enn å spille handicaplinjen. Der får vi 1.51 på at Eid skal vinne med tre mål eller mer,  og den kjøper vi hver dag i uken.

Tippetips:

Eid – 2 (Europeisk Handicap) – 1.51 hos Coolbet

 

Ukens breddedobbel:

Sotra – Tertnes

Lørdag 16:00

Vi skal videre til opprykksjagende Sotra som tar i mot Tertnes i en utrolig viktig kamp for begge lag. Sotra har hatt en sesong over all forventning og ligger på andreplass med like mange poeng som serieleder Lysekloster når det gjenstår tre kamper. Har lenge ligget på toppen med en liten luke, men denne har de nå rotet bort. Dermed blir det ekstra spennende å følge sluttspurten i denne avdelingen. Sotra kommer fra ett tap og tre uavgjort på de siste fire kampene og er litt ute av form. De trenger med andre ord virkelig en seier.

fgtedgrtfgtf
Rizk har denne helgen store oddsboosts til flere av kampene i Nations League!

Tertnes ligger på direkte nedrykksplass med 27 poeng, to poeng bak Stord på trygg plass. De har på de siste kampene skutt liv i drømmen om å holde seg med to seiere og én uavgjort, dog mot dårlig motstand. Det vil si at også i bunnen av tabellen har vi spenning.

Når vi ser på spillerne til begge lag og sannsynlig lagoppstilling er det liten tvil om at vi finner Sotra som et klart bedre lag. De trenger sårt en seier for å komme tilbake i flytsonen. Forrige møte endte med 1-7 seier til Sotra og vi føler oss ganske komfortable med at de vinner også her.

 

Fana – Varegg

Lørdag 16:00

Fana tar imot allerede nedrykksklare tabelljumbo Varegg.

Fana har hatt en sesong under forventing etter nedrykket fra 2. divisjon. Har tatt 31 poeng og ligger faktisk bare fire poeng over streken. Tror uansett at med det laget og  med de forutsetningene de har at de ikke trenger å bekymre seg for å være i faresonen for nedrykk. Har vært litt opp og ned i hele år og kommer fra en 0-1-seier over Førde uten å imponere der.

Konkurranse: Vinn tur for to til Liverpool – Manchester United i Desember!

Varegg ligger desidert sist med god margin. De har hatt en fryktelig sesong etter at de mistet mange spillere i vår. Har vært en hakkekylling i bunn og gått på mange stygge tap.Det er ingen tvil om hvem vi tror vinner denne kampen og Fana-seier er klink.

Her har vi luftet våre ideer. Det er ikke kommet opp noen linjer enda så vi velger å legge Sotra til 1.38 og Fana til 1.20 i en dobbel. Det kan være interessant å se på hvilke odds man får på de ulike handicap linjene, men her kan både Sotra -1 og Fana -2 være gode spill.

Tippetips, dobbel:

Sotra + Fana – 1.66 hos Rizk