Skrevet av Anders Lilletvedt


Nok en landslagspause er her, og Nations League er tilbake. Dette er den andre av totalt tre landslagspauser i høst, men vi får servert mange fine kamper denne langhelgen. Her er helgens tips.

Estland – Finland

Fredag 20:45

Bunn mot topp i Gruppe C. Finland står med full pot etter to kamper, mens Estland har to tap og null poeng. Finland vant fullt fortjent 1-0 på hjemmebane da lagene møttes i September og jeg anser de som favoritter til å vinne her også. Estland scorer svært lite mål og jeg tror fort vi kan se 0-1/0-2 til Finland her.

Tippetips:

Finland -0.25 (Asiatisk handicap) – 1.86 hos Fansbet

Fanboosts.png
Sjekk ut Fansbet sine oddsboost til Nations League!

 

Nederland – Tyskland

Lørdag 20:45

To lag som går igjennom en slags overgangfase og har hatt et ganske brutalt år. Nederland har hatt et tøft år der de ikke klarte å kvalifisere seg til VM, mens Tyskland var VMs store skuffelse og havnet nederst i Gruppe F med Sverige, Mexico og Sør Korea. Tyskland vil trolig stille som vanlig her, mens Nederland har et par spennende spillere på vei opp og har blant annet tatt med Steven Bergwijn fra PSV, som har hatt en fantastisk sesong så langt.

Les mer: Rizk sine tips og analyser til helgens Nations League her


Jeg tror Tyskland er favoritter til å vinne her, men Nederland skal ha gode muligheter til å score mot dette Tyskland-laget vi har vært vitne til de siste månedene. Tyskland er også et meget sterkt corner-lag og linjen på 4.5 er alt for lav i mine øyne og jeg spiller derfor Tyskland over 4.5 cornere.

Tippetips:

Tyskland over 4.5 hjørnespark – 1.68 hos Rizk

Over 2.5 mål – 1.72 hos Coolbet

 

Irland – Danmark

Lørdag 20:45

Irland og Danmark møttes to ganger i fjor der Danmark vant 5-1 over to kamper og fikk en plass i årets VM. Der var Christian Eriksen banens gigant og scoret hattrick, men danskenes største stjerne er høyst usikker til å spille denne kampen mot Irland på grunn av skade. Jeg tror allikevel at Danmark er store favoritter til å vinne denne kampen og synes oddsen er alt for høy. Dersom Christian Eriksen blir spilleklar så er det enorm verdi på Danmark-seier her, så lurt å følge med om han vil starte eller ikke.

Tippetips:

Danmark (Draw no Bet) – 1.72 hos Coolbet