Skrevet av Marius Nyman


Siste runden før en ny landslagspause. De italienske klubbene kommer fra spill i CL med meget fine resultater å vise til. Napoli så virkelig farlige ut, Juventus ser solide ut som vanlig. Roma og Džeko tilbake? Inter og Icardi fortsetter å pushe på.  Alle disse lagene bortsett fra Napoli vant også forrige runde i Serie A.

grtfbgnhytf21.png

Bologna har begynt å score mål, Milan slo et sterkt Sassuolo mens Chievo fortsetter å slite. Det samme kan sies om Frosinone. Genoa har ser ut til å ha den heteste spissen i Europa for tiden i form av Krzysztof Piątek. Spissen bøtter inn mål og er per nå avgjørende for Genoa sin suksess.

Torino – Frosinone

Fredag – 20:30

Torino er «der men inte der» i år og ser det ut til. Det hjelper ikke å ha skader på vingbackene sine når man spiller en 3-5-2-formasjon, men man skal fortsatt forvente mer av laget fra nord-Italia. Belotti og Zaza er to solide spisser i ligaen. Midtbanen er solid og et skadefritt forsvar er også bra. Nå er Ansaldi og kanskje De Silvestri ute, men mot dette tafatte Frosinone-laget skal Torino ta poeng hjemme. Frosinone fikk sitt første mål i Serie A forrige runde. Det stinker ikke mål eller poeng av dette laget. De hadde vært på sisteplass hadde det ikke vært for Chievo sitt poengtrekk. Jeg liker -1.25 linjen her og setter noen kroner på den.

Tippetips:

Torino -1.25 (Asian Handicap) – 2.01 hos Fansbet

Empoli – Roma

Lørdag – 20:30

Roma må begynne å sanke poeng. Det må også Empoli gjøre. Empoli er et lag som spiller fin fotball, men det har ikke resultert i mange poeng. De møter et Roma som kan skåre mål, og som slipper inn mål. Roma får ganske mange skudd på seg ila en kamp og Empoli har noen jokere som kan sette ballen i mål. To lag som jakter poeng lukter litt mål. Roma må vinne. Empoli burde vinne. Over 2.75 ligger fint her.

Tippetips:

Over 2.75 mål – 1.82 hos Rizk

nhl.png

 

Napoli – Sassuolo

Søndag – 18:00

Her har du kamp som stinker mål. Over 2.5 er det ikke vits å sjekke for den er det ikke noe å hente på. Man kan alltids gå for over 3.5 og opp, noe som frister. Men man kan ikke ta helt av. Napoli har spilt CL og så fryktelig gode ut. De rullerer mer og slapp å reise. Sassuolo har den innstillingen at de skal skåre mål i hver kamp. Kombinerer du et litt trøtt Napoli-forsvar og kruttet til Sassuolo så får du BTTS. Jeg er ikke fan av å ta odds under 1.8, men her føler jeg verdien roper på meg. Coolbet ligger høyest for øyeblikket og den må bare kjøpes.

Tippetips:

Begge lag til å score – 1.71 hos Coolbet