Skrevet av Anders Lilletvedt


Denne helgen har jeg funnet mange spennende kamper som jeg tror vil inneholde mange mål og noen lag som jeg tror skal vinne komfortabelt mot sin motstander. Her er helgens utvalgte tips.

pexels-photo-63897

Dortmund – Augsburg

Lørdag 15:30

Begge lag har scoret de fem siste gangene disse lagene har møttes, og Dortmund har kun vunnet en av dem, mens de resterende fire har endt i uavgjort. Augsburg har blitt en tøff motstander for Dortmund og de har enda til gode å gå målløse av banen denne sesongen. Her bør det bli mål til begge lag!

Tippetips:

Begge lag til å score + Over 2.5 mål – 2.00 hos Rizk

thryhryt
Les FantasyFans sin FPL-artikkel hos Rizk med tips om kjøp og mer!

Peterborough – Barnsley

Lørdag 16:00

To av de mestscorende lagene i League One. Peterborough scorer i snitt 2.5 mål per kamp og Barnsley scorer i snitt 1.9 mål per kamp. Barnsley er knepne favoritter til å vinne denne kampen, men Peterborough er gode på hjemmebane og scorer som sagt mye mål. I denne kampen kan det bli mye mål!

Tippetips:

Begge lag til å score og Over 2.5 mål – 1.92 hos Rizk

 

Udinese – Juventus

Lørdag 18:00

Juventus står med full pot i både Serie A og Champions League denne sesongen. Syv seire i Serie A og to i Champions League. De har scoret to eller flere mål i hver eneste kamp denne sesongen og skal klare det samme mot et Udinese-lag de slo 2-0 og 6-2 forrige sesong. «Den gamle dame» ser bare bedre og bedre ut, og Cristiano Ronaldo har virkelig funnet formen igjen etter en noe treg start på karrieren i Juventus.

Tippetips:

Juventus -1.25 (Asiatisk handicap) – 1.80 hos Rizk

grtfbgnhytf21

Empoli – Roma

Lørdag 20:30

Etter en grusom start på sesongen med kun to seire, to uavgjort og fire tap på deres åtte første kamper har Roma virkelig slått tilbake med tre sterke seire på rappen. Empoli ligger i andre enden av formtabellen med kun én seier på deres åtte siste kamper denne sesongen, og seieren kom i første runde mot Cagliari. Jeg tror Edin Dzeko og Roma blir for sterke for Empoli her og fortsetter den gode formen.

Tippetips:

Roma -0.5 (Asiatisk handicap) – 1.64 hos Rizk

 

Willem II – Feyenoord

Søndag 14:30

Etter å ha tapt åpningskampen mot Graafschap så har ikke Feyenoord sett seg tilbake. Vunnet seks av de syv siste kampene i ligaen og fikk uavgjort i en vanskelig kamp mot «norske» AZ Alkmaar. Vant 5-1, 3-0 og 5-0 i de tre oppgjørene lagene møttes i fjor og bør slå Willem II enkelt i år også.

Tippetips:

Feyenoord -0.5 (Asiatisk handicap) – 1.60 hos Rizk

 

Hoffenheim – Frankfurt

Søndag 15:30

Begge lag har scoret i de 10(!) siste kampene til Hoffenheim og i de seks siste kampene for Eintracht Frankfurt. Hoffenheim er et meget sterkt hjemmelag, men skal få det tøft mot et Frankfurt som scorer mye mål om dagen. Begge lagene spilte Europa-cup kamper i uken og er mulig vi ser litt slitne spillere og at det kan bli noen mål i dette oppgjøret.

Tippetips:

Begge lag til å score + Over 2.5 mål – 1.78 hos Rizk

05-10-2018-Weekly-Sports-NL-UFC-NO.png

Monaco – Rennes

Søndag 17:00

Monaco tapte mot Dortmund i midtuken og har ikke vunnet på ti kamper nå! De har sett håpløse ut defensivt, men er ufattelig at de ikke har scoret flere mål. Brenner enormt med sjanser og den trenden må snu på ett eller annet tidspunkt. Rennes har sluppet inn mål i deres seks siste kamper og begge lagene har scoret i fem av disse. Syv av de ni siste innbyrdes har sett at begge lag scorer.

Tippetips:

Begge lag til å score – 1.78 hos Rizk

 

Start – Sarpsborg

Søndag 18:00

Kjetil Rekdal og Start er avhengige av poeng mot Sarpsborg 08 dersom de skal ha et håp om å holde plassen i Eliteserien. Har alle tiders mulighet mot et Sarpsborg-lag som har tapt deres seks siste kamper i Eliteserien og som heller har fokusert på Europa League. Sarpsborg stiller trolig noe svekket mot Start etter å ha spilt Europa League på torsdag, men bør fremdeles kunne score mot et Start-lag som de slo 4-1 i vår. Begge lag har scoret i åtte av de ni siste kampene til Sarpsborg og i syv av de ti siste kampene til Start. Gode muligheter for mål begge veier!

Tippetips:

Begge lag til å score – 1.68 hos Rizk

 

Napoli – Sassuolo

Søndag 18:00

Andre mot femteplass i Serie A. Napoli har startet sesongen meget sterkt i år også og kommer fra en fortjent 1-0-seier mot Liverpool i Champions League. Har spilt to svake kamper denne sesongen mot Juventus og Sampdoria, men ellers har de sett meget gode ut. Sassuolo ligger på en imponerende femteplass og har allerede spilt mot lag som Milan, Juventus og Inter. Sistnevnte slo de i serieåpningen og de var noe uheldige som ikke fikk med seg poeng i 2-1 tapet mot Juventus også. Har scoret mot samtlige av disse topplagene og har enda til gode å gå målløse av banen denne sesongen. Pleier å være en hard nødt for Napoli og deres seks sist kamper har sett at begge lag scorer.

Tippetips:

Begge lag til å score – 1.75 hos Rizk

 

Espanyol – Villarreal

Søndag 18:30

Villarreal har hatt en skuffende start på sesongen, men har hatt en del marginer imot også. Nysigneringen Gerard Moreno står kun med ett fattig mål denne sesongen, men burde nesten tredoblet det antallet senest mot Valladolid i La Liga. Har brent noe enormt med sjanser denne sesongen, både i treverket og fra krittmerket. Pleier å være en jevn affære mellom disse lagene, men jeg tror Gerard Moreno får litt stang-inn snart også. De seks siste kampene innbyrdes har endt med to seire, fire uavgjort og null tap for Villarreal. 1.61 er for høyt på Villarreal eller uavgjort etter min mening.

Tippetips:

Villarreal +0.5 (Asiatisk handicap) – 1.61 hos Rizk

 

Valencia – Barcelona

Søndag 20:45

Barcelona slo virkelig tilbake da de smadret Tottenham 4-2 i midtuken. Kommer fra to uavgjorte og ett tap på deres tre siste kamper i La Liga, men så ut som gode gamle Barcelona igjen mot Tottenham. Valencia har kun scoret to mål på deres siste seks kamper og jeg tror det blir meget vanskelig å slå Barcelona dersom du sliter med å finne nettmaskene. Katalanerne har et bra overtak på Valencia og har vunnet fem av de seks siste innbyrdes. 1.72 på Barcelona seier er alt for høyt etter min mening og er meget spillbart slik Lionel Messi spiller for tiden.

Tippetips:

Barcelona -0.5 (Asiatisk handicap) – 1.72 hos Rizk

PSG – Lyon

Søndag 21:00

To av de mestscorende lagene møtes til toppoppgjør i Ligue 1. PSG har kun holdt nullen tre kamper denne sesongen, men scorer riktignok mye mål og har derfor vunnet alle deres kamper bortsett fra mot Liverpool i Champions League. Lyon har flere meget gode offensive spillere som scorer mye mål, men ser tidvis ut som et Ligue 2-lag defensivt og har mye forbedringspotensial der. Har allerede slått storlag som Manchester City og Marseille denne sesongen, og det er fullt mulig at de kan slå PSG som de gjorde i fjor. Lukter mål begge veier i denne kampen og med litt flyt så kan Lyon vinne også. Synes oddsen på hjemmeseier er alt for lav og prøver meg på et lite longshot på Lyon her.

Tippetips:

Begge lag scorer + Over 2.5 mål – 1.68 hos Rizk

Longshot: Lyon vinner + Begge lag scorer – 8.50 hos Rizk