Skrevet av Napalan


Vi har nå kommet til runde 7 i Premier League og man begynner virkelig å få litt oversikt over hvordan lagene spiller, hva de prøver på og hva de har prestert så langt. Min xG, BCH/SoT og Form modell begynner å ta ordentlig form. Den ser nå slik ut:hnj.jpg

 

Wolves v Southampton

Lørdag kl: 16:00

Jeg har sett nærmere på denne kampen fordi oddsen som tilbys i markedet bærer preg av en overreaksjon etter disse lagenes forrige kamp. Southampton fikk juling på Anfield og Wolverhampton med en sterk uavgjort på Old Trafford gjør at oddsen mellom disse dras vekk fra hverandre og speiler ett bilde av en forventet ujevn kamp hvor Wolverhampton er megastore favoritter, ikke misforstå – de har gjort seg fortjent til ett favorittstempel i denne kampen da de har bevist at de kan hamle opp med de fleste lagene i PL med kun 1 tap på de 6 første kampene hvor de har tatt poeng både mot Manchester City og Manchester United, men så store favoritter som markedet skal ha det til synes jeg ikke de er og det tenker jeg å utnytte.

velkomstbonus fansbet
Ingen omsetningskrav på velkomsttilbud hos Fansbet

Wolverhampton har ingen skader i troppen å ta høyde for og jeg tror de kommer til å stille ett mer eller mindre uendret lag fra forrige kamp, Leander Dendoncker spilte på tirsdag i Ligacupen og kan hende han tar plass i laget til denne kampen. Southampton har Gabbiadini og vår norske mann Elyounoussi ute med skade. En svært viktig Danny Ings er tilbake etter å ha måtte stå over mot Liverpool grunnet kontraktsklausul i forhold til utlånet fra Liverpool.

Wolverhampton siste 5 kamper har endt uavgjort og de har vist seg å være solide defensivt. Jeg tror også denne kampen ender med under 2.5 mål, men oddsen som tilbys i markedet er ikke god nok i forhold til hva jeg beregner er rett odds. Rett odds på under 2.5 mål mener jeg er 1.83, så skulle dere finne en odds over dette i markedet så har dere ett verdispill der.

Rett odds på 1×2 mener jeg er følgende:

dgfbfgh.jpg

Markedet tilbyr i skrivende øyeblikk 1.78 på Wolves / 3.68 på uavgjort / 5.32 på Southampton. Så basert på min modell så er verdien helt klart på Southampton som jeg mener undervurderes her. Jeg velger derimot å gå inn i Asian Handicap markedet og ser på +0.75 som en god investering. Southampton +0.75 til 1.84 hos Fansbet går jeg for da jeg ser en forventet +EV på 8%. Rett odds her er ca. 1.70.

 

Tippetips:

Southampton +0.75 (Asian Handicap) – 1.84 hos Fansbet

 

 

Everton v Fulham

Lørdag kl: 16:00

To lag som ikke har fått den starten de hadde håpet på møtes til dyst og med kun 1 seier hver så langt er disse to lagene desperate etter å få med seg 3 poeng her. Defensive problemer er noe som har gått igjen hos både Everton og Fulham denne sesongen. Everton med sine skadeproblemer og Fulham som rett og slett har vært forferdelige i den defensive organiseringen. Fulham har en spiss som vet hvor målet står – Mitrovic. For en start på sesongen for han! Everton derimot har en Cenk Tosun som ikke har kommet i gang enda denne sesongen.

fgbgfhb
Sjekk ut Rizk sine previews og oddstips til helgens kamper

Markedet forventer mål i denne kampen og det er ikke så rart når blitt over 2.5 mål i Fulham’s 3 siste kamper og Fulham har sluppet minst 2 mål de siste 3 bortekampene. Dette gjenspeiler seg også i oddsen i markedet. Til tross for at både Everton og Fulham ikke har noen god xG/BCH Attacking Index (Everton: xGF 0.83 og Fulham: xGF 0.805) i forhold til resten av lagene i PL. Fulham har den dårligste xG/BCH Defensive Index i ligaen med xGA 1.50. Basert på oddsen i markedet så forventes det 3.11 mål i denne kampen, men min modell forventer 2.91 mål i kampen – det gir en margin på 0,20 i favør under-spill. Her er rett odds på Over/under markedet i denne kampen basert på min modell:

fjhyfghj.jpg

Fulham sin xGA på 1.50 er ikke bærekraftig og jeg tror denne kommer til å normalisere seg sakte og sikkert utover når laget blir mer og mer samspilt. Mot ett Everton lag med en xG/BCH Attacking Index på 0.83 så blir dette fort en 1-1 match. Jeg ønsker å gå imot strømmen her og spille under 3 mål til 1.86 hos Rizk.

Tippetips:

Under 3.0 mål (Asian Handicap) – 1.86 hos Rizk

Uavgjort i kampen – 4.05 hos Coolbet