Skrevet av Anders Lilletvedt


Nå starter virkelig hardkjøret for storklubbene med kamper på løpende bånd. Vi har nok en spennende midtukerunde foran oss med fine kamper og noen saftige longshots fra engelsk ligacup, La Liga, NM og Ligue 1.


velkomstbonus fansbet.png
Få OMSETNINGSFRI velkomstbonus hos Fansbet!

 

Start – Bodø/Glimt

Onsdag 18:00

Kvartfinale i NM hvor Bodø/Glimt gjester Start på Sør Arena i Kristiansand kun tre dager etter at de tapte 1-2 mot nettopp Start på Aspmyra i en jevn affære. Start har scoret minst ett mål i deres ni siste kamper, mens Bodø/Glimt har scoret i deres syv siste kamper. Start har hatt en ganske komfortabel vei til kvartfinalen, mens Bodø/Glimt har slitt litt mer og har sluppet inn veldig mye mål. Jeg tror det blir mål til begge lag i denne kampen.

Tippetips:

Begge lag til å score – 1.64 hos Fansbet

 

Dijon – Lyon

Onsdag 19:00

De tre siste innbyrdes har begge lag scoret i begge omganger til over 10 i odds hver gang. 2-5, 3-3, 4-2 er fasiten de tre siste kampene hvor de har møttes, og det er nok lav fare for at vi får se få mål i denne kampen her. Etter litt stang ut i Ligue 1 har Lyon virkelig tatt seg opp og tok en knallsterk seier borte mot Manchester City i Champions League før de slo Marseille i helgen. Det lukter mål av de offensive spillerne til Lyon så får vi håpe at Dijon klarer å score de også.

Tippetips:

Lyon over 1.5 mål – 1.54 hos Fansbet

Longshot: Begge lag til å score i begge omganger – 11.25 hos Fansbet

 

Rosenborg – Vålerenga

Onsdag 20:00

Som Start – Bodø/Glimt så møtes Rosenborg – Vålerenga på Lerkendal kun kort tid etter at Rosenborg vant 3-2 på overtid etter en thriller av en kamp på Intility Arena. Rosenborg har et knalltøft kampprogram foran seg med kamper i Eliteserien, NM og Europa League og det virker som at spillerne begynner å merke kjøret. Var fryktelig svake i første omgang mot Sarpsborg 08 i helgen og var kun ett stolpetreff unna å ligge under 2-0 til pause. De klarte riktig nok å snu det i andre omgang, og vant 3-1 på en dårlig dag. Vålerenga var det førende laget store deler av kampen da lagene møtes for halvannen uke siden, men hadde en del marginer imot og hadde fortjent minst ett poeng fra den kampen.

AJ5_7875x.jpg

Rosenborg har scoret i 22 av 23 seriekamper denne sesongen og gikk kun målløse av banen i serieåpningen mot Sarpsborg 08. Vålerenga har scoret i åtte av deres ti siste seriekamper. Hadde fortjent en bedre skjebne mot Rosenborg sist og jeg tror det vil bli målrikt og at begge lag scorer denne kampen også.

Tippetips:

Begge lag til å score + over 2.5 mål – 2.00 hos Fansbet

 

Leganes – Barcelona

Onsdag 20:00

Topp mot bunn i La Liga. Leganes har startet sesongen svakt og har kun ett fattig poeng etter fem kamper. Barcelona troner på toppen av La Liga med 13 poeng etter fem runder. Fikk «kun» uavgjort mot Girona i helgen når Lenglet ble utvist i første omgang, men Ernesto Valverde har nok lært fra den kampen og går mest sannsynlig tilbake til en startellever som vi er vant til å se. Har hatt et greit overtak på Leganes de siste sesongene og de bør vinne ganske komfortabelt denne kampen også. Spiller Barcelona på den asiatiske linjen her.

Tippetips:

Barcelona -1.5 (Asiatisk handicap) – 1.81 hos Fansbet

gtdfhgthdftgr.png

West Ham – Macclesfield

Onsdag 20:45

Et Macclesfield-lag i krise møter West Ham i ligacupen. Macclesfield ligger helt sist i League Two med null seire på deres ni første kamper og har kun fattige to poeng. Oppgaven deres mot West Ham blir nok ikke lettere selv om West Ham har skader på spillere som Marko Arnautovic og Javier ‘Chicharito’ Hernandez.. Det betyr trolig mange muligheter for Lucas Perez som ikke har fått spilt så mye i West Ham-trøyen. De ryktes å stille ganske sterkt, og skal slå dette Macclesfield-laget komfortabelt som sannsynligvis vil ha fokus på å redde plassen i League Two enn å komme langt i ligacupen.

Tippetips:

Lucas Perez til å score – 2.10 hos Fansbet

West Ham -2.25 (Asiatisk handicap) – 1.77 hos Fansbet

 

Valencia – Celta Vigo

Onsdag 22:00

Det blir ofte mange mål når disse lagene er involvert, og selv om Marcelino har hatt en fryktelig start på sesongen med Valencia så bør det komme mål mot Celta Vigo som slipper inn mye mål. Ni av de ti siste innbyrdes oppgjørene har gitt lag til begge mål. Brenner godt under beina til Marcelino om han ikke får med seg et godt resultat her hjemme mot Celta Vigo.

Tippetips:

Begge lag til å score – 1.64 hos Fansbet

 

Sevilla – Real Madrid

Onsdag 22:00

Begge disse lagene er mål-garantister og bare på de fem siste kampene innbyrdes har det blitt utrolige 24 mål som gir et snitt på 4.8 mål per kamp. Real Madrid er naturligvis store favoritter, men Sevilla er meget vanskelige å slå på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán hvor de har vunnet de to siste kampene mot Real Madrid og derfor tar jeg et «safebet» og spiller begge lag til å score + over 2.5 mål.

Tippetips:

Begge lag til å score + over 2.5 mål – 1.66 hos Fansbet

Longshot: Begge omganger over 1.5 mål – 2.90 hos Fansbet


Tidligere tips:

 

Millwall – Fulham

Tirsdag 20:45

Millwall har hatt en grusom start på sesongen og ligger tredje sist i Championship. Slipper inn alt for mye mål og kan prise seg lykkelig over at Fulham ser ut til å spare Aleksandar Mitrovic som har vært en åpenbaring for Fulham i Premier League denne sesongen. I stedet blir det trolig Aboubakar Kamara som får muligheten på topp med Luciano Vietto på høyreving og Andre Schurrle på venstreving. Den trioen lukter det mål av mot et svakt defensivt lag som Millwall. Fulham stiller med en del reserver i forsvar og spiller derfor ikke på at de skal vinne her.

Tippetips:

Fulham over 1.5 mål – 1.90 hos Fansbet

Aboubakar Kamara til å score – 2.85 hos Fansbet

West Brom – Crystal Palace

Tirsdag 21:00

West Brom har hatt en meget frisk start på sesongen og ligger på en sterk tredjeplass i Championship med har ambisjoner om å rykke opp igjen til Premier League. De møter et Crystal Palace-lag som er uten Christian Benteke og Connor Wickham på topp, mens Wilfred Zaha ryktes å hviles til helgen. Det gir nye muligheter for Alexander Sørloth som tok meget godt vare på sjansen sin sist i ligacupen da han scoret seiersmålet i 1-0-seieren mot Swansea. Har gode tilretteleggere rundt seg og skal få flere muligheter til å score mot et West Brom som kun har holdt nullen en gang denne sesongen.

Tippetips:

Alexander Sørloth til å score – 3.20 hos Fansbet