Skrevet av Daniel Bjørsvik


Ny helg betyr nye muligheter for oss som er glad i odds og fotball. Igjen er det Premier League og igjen har vi satt hos ned her hos Tippefans.net for å finne de beste objektene for dere der ute.

 

Fulham vs Watford

Lørdag 13:30

Nyopprykkede Fulham tar imot overraskelseslaget Watford til dyst i tidlig-kampen denne lørdagen. Et Fulham som ikke ser ut til å gnistre av selvtillit etter opprykket fra Championship og som står med fire poeng på de første fem kampene sine.

ythrhyrthty

4-2 seieren hjemme mot Burnley er nok deres beste prestasjon hittil i år, da var de ganske gode også. Skal likevel sies at Burnley virkelig ser svake ut og er nok ingen målestokk når Watford nå kommer på besøk. Videre har de spilt uavgjort mot Brighton og tapt for Crystal Palace, Tottenham og Manchester United sist. Watford kommer til London med en åpning og tabellplassering som det lukter svidd av. 4-0-1 er fasit på de første fem og ingen hadde vel sett den komme. Kun tapt knepent for Manchester United, utenom det har de slått både Brighton, Burnley, Crystal Palace og Tottenham.

Kebano, Cairney og Ream ser alle ut til å være ute med skade for Fulham til denne, mens Watford må klare seg uten Cleverley og Deulofeu. Fulham er favoritter i denne på odds-markedet, og det skjønner jeg ikke veldig mye av. Tror på en jevn og tight match hvor jeg holder Watford som knappe favoritter.

Tippetips:

Watford +0.5 (Asian Handikap) – 1.56 hos Rizk

 

Manchester United vs Wolves

Lørdag 16:00

Tabellnaboene møtes til dyst i denne sjette serierunden hvor det kun skilles ett poeng i Uniteds favør. Etter en litt trøblete åpning på sesongen for Jose Mourinho og hans menn har de nå giret opp et hakk og står med tre strake seire. To i ligaen og en i Champions League. Likevel henger de allerede litt etter teten da Liverpool, Manchester City og Chelsea har skutt ut av startblokkene.

rg5etftgergrt.png

United har ikke råd til så mange feilskjær til om de har tenkt til å være med for alvor helt der oppe allerede i år. Nyopprykkede Wolverhampton vil nok si seg greit fornøyd med starten på Premier League-tilværelsen hvor de har fått med seg poeng i fire av fem oppgjør så langt. Etter tapet mot Leicester i andre serierunde har de spilt uavgjort mot Manchester City og slått både West Ham og Burnley. Ingen tvil om at dette Wolverhampton laget besitter en del spennende kvaliteter, spesielt offensivt.

Når det kommer til skader så er det ingen nye merkbare fravær hos bortelaget men hos Manchester United er det et par tunge fravær. Rashford og Matic soner begge karantene, mens Rojo, Jones og Herrera alle er ute med skade.

Ingen tvil om at dette kan bli en veldig interessant match hvor et spennende bortelag absolutt kan stelle i stand nok trøbbel for vertene. Likevel toner jeg dette ned til at United må være offensive og by på en del kvaliteter her som Wolverhampton ikke skal kunne matche. Tre poeng må bli igjen på Old Trafford i slike kamper som dette om gullhåpet fortsatt skal leve. Jeg stoler på at de gjør jobben.

Tippetips:

Manchester United til å vinne – 1.60 hos Fansbet

 

Liverpool vs Southampton

Lørdag 16:00

Hvor skal vi begynne når vi snakker om årets utgave av Liverpool? Det finnes ikke nok superlativer for å hylle den jobben Klopp er i ferd med å gjøre i Liverpool, de blir bare bedre og bedre.

Ubeseiret sammen med Chelsea etter fem kamper spilt i serien. Scorer på bestilling og slipper inn veldig lite mål. I midtuken viste de oss også at de er i stand til å være helt der oppe å plukke kirsebær med de store da de tok en sterk seier mot PSG.

Nå er det ligakamp igjen og Southampton ventes på lørdag. Et Southampton-lag som har famlet litt i blinde innledningsvis men som man likevel har litt forventninger til. Slått Crystal Palace så langt, fått med seg et poeng mot Brighton og Burnley, mens det har blitt tap mot Everton og Leicester. Personlig tror jeg at Southampton vil komme mer og mer utover sesongen, og ser det som realistisk at de skal kapre en plass blant de 8-9 beste. Ings (på lån fra Liverpool) og Gabbiadini vil trolig ikke være med til Anfield her mens Liverpool må klare seg uten Chamberlain, Lovren, Lallana, Origi og Solanke.

Naturligvis er Liverpool store favoritter i denne kampen. Veldig store også. De kommer høyst sannsynlig til å ta sin sjette trepoenger for sesongen her, men jeg liker handikap-linjene på gjestene her. Liverpool spilte som nevnt midtuke og kan ha endel slitne bein. Hvordan takler de det? Kommer de til å kjøre på for mål nummer tre og fire? Jeg tror ikke det. Southampton er ingen rundingsbøye heller og slipper ikke inn så altfor mange mål bak.

Tippetips:

Southampton +2.5 (Asian Handikap) – 1.56 hos Rizk