Skrevet av Anders Lilletvedt


Champions League er endelig tilbake og vi har en haug med spennende kamper foran oss! Jeg har plukket ut noen spill fra denne deilige menyen.

 

Barcelona – PSV

Tirsdag 18:55

Første møte mellom Barcelona og PSV siden 1997. Barcelona er ubeseiret de siste 26 hjemmekampene i UEFA-turneringer og er storfavoritter til å slå PSV her. Sparte noen spillere da de snudde 0-1 til 2-1 mot Real Sociedad i helgen og tok sin fjerde seier på rad i La Liga. Igjen kom begge scoringene i andre omgang etter en svært dårlig første omgang. Dette har blitt en vane under Ernesto Valverde i Barcelona. 11 av deres 14 mål denne sesongen har kommet i andre omgang.

lionel-messi-barcelona-real-madrid-060518_e99nghfn3muy1vlhccwso8v1d

PSV trenes av tidligere Barcelona-spiller Mark van Bommel og har sett meget bra ut i hjemlig serie denne sesongen hvor de har full pot etter 5 spilte kamper og har scoret imponerende 21 mål. Sparte ikke på kruttet mot Den Haag i helgen hvor de vant 7-0.

PSV har mange spennende spillere i Steven Bergwijn, Gaston Pereiro, Hirving Lozano m.f som kan skape problemer for Barcelona-forsvaret, men de skal være flere hakk for små for katalanerne. Kan fort få ett eller to mål, men jeg tror Lionel Messi og Luis Suarez kommer til å terrorisere PSV-forsvaret.

 

Oddstips:

Barcelona over 1.5 mål i andre omgang – 1.65 hos Rizk

Barcelona til å vinne + over 3.5 mål i kampen – 1.76 hos Rizk

Lionel Messi over 0.5 målgivende – 1.76 hos Fansbet

Luis Suarez over 0.5 målgivende – 2.45 hos Fansbet

 

Club Brugge – Dortmund

Tirsdag 21:00

Club Brugge har startet meget bra i hjemlig serie og står med 6-1-0 på de syv første kampene og har scoret 19 mål. Er ofte mye mål i kampene deres og over-spill på Club Brugge har innkassert mange kroner hos meg de siste årene. Snitter 3.71 mål hver kamp og scorer 2.71 mål hver kamp så langt denne sesongen.

Dortmund ligger på 2. plass i hjemlig serie, to poeng bak Bayern München. Har scoret syv mål på de tre første kampene og har kun slippet inn to mål selv om de til tider har sett meget rustne defensivt. Ofte mye mål involvert i kampene deres, snitter på 3 mål per kamp denne sesongen.

Stinker mål av begge lag i denne kampen. Club Brugge svært gode på hjemmebane og selv om Dortmund i utgangspunktet er et bedre lag så skal de få problemer mot arsenalet til Club Brugge.

 

Tippetips:

Begge lag til å score og over 2.5 mål – 1.95 hos Rizk

 

Liverpool – PSG

Tirsdag 21:00

Hovedkampen denne runden i Champions League. To lag med to av de desidert beste angrepstrioene i verden møter hverandre og det stinker mål lang vei! Sadio Mane, Roberto Firmino og Mohamed Salah på topp for Liverpool og Neymar, Edinson Cavani og Kylian Mbappe for PSG. Fotrappe spillere i begge ender som er enhver forsvarsspillers mareritt.

18-09-18-Odds-Boost-1-NO

Neymar og Mbappe hvilte begge mot St Etienne i helgen og er klare til å plage livet av Liverpool-forsvaret. Førstnevnte er en av de beste spillerne i verden på å provosere fram kort til motstanderen og jeg synes linjen på kort til Liverpool er alt for lav når du spiller mot Neymar.

Tippetips:

Begge lag til å score + over 2.5 mål – 1.61 hos Rizk

Liverpool over 1.5 kort – 1.66 hos Fansbet

 

Benfica – Bayern München

Onsdag 21:00

Benfica vil nok helst glemme Champions League 2017/2018 hvor de tapte samtlige seks kamper i gruppespillet. De har startet bra i hjemlig serie, men skal være noen hakk for små for de tyske mestrene. Bayern Munchen nådde semifinale i fjor hvor de røk ut 3-4 sammenlagt mot Real Madrid og de har ambinasjoner om å nå langt i år også. Startet bra i hjemlig serie og hvilte flere av deres beste spillere i 3-1 seieren mot Bayer Leverkusen i helgen. Bør slå Benfica komfortabelt.

 

Tippetips:

Bayern Munchen –1 (Asiastisk handicap) – 1.74 hos Coolbet

Valencia – Juventus

Onsdag 21:00

Lite longshot til denne runden – Valencia ser ut til å stille uten svært viktige defensive spillere i Francis Coquelin, Ezequiel Garay og Geoffrey Kondogbia mot Juventus. Det passer perfekt for Cristiano Ronaldo som ENDELIG fikk sine to første mål nå i helgen. Jeg tror toppscoreren i Champions League kan score flere mål mot et svekket Valencia-lag.

Tippetips:

Cristiano Ronaldo til å score 2 eller flere mål – 5.75 hos Fansbet