Skrevet av Marius Nyman


Forrige runde satt 2/2 spill og jeg håper på at denne runden skal være like profitabel. Vi kan fortsatt konstatere at Sassuolo-kamper er lik mål. Juventus er Juventus og Milan ser ut til å komme seg litt. Denne runden er det mange spennende kamper og spill, og det blir spennende å se hvor mange mål det blir mellom Juve og Sassuolo. Over 2.5 ligger til 1.46 per nå.

 

Frosinone – Sampdoria

Lørdag 20:30

Sampdoria med Fabio Quagliarella og Grégoire Defrel i spissen slo Napoli hele 3-0 i forrige runde. Dette Sampdoria-laget har for vane å spille forrykende fotball når jeg ikke har spilt på dem. Frosinone har enda til gode å score i årets sesong. De var heldige som kun tapte 1-0 mot Lazio. Laget ser ikke sterkt ut og Perica har enda ikke funnet formen.

41751633_2147358612247485_2221794334636769280_n.png

Sampdoria går fra å være helt fantastiske hjemme til å snuble borte. Sampdoria har som kjent bare spilt to kamper denne sesongen og man kan dermed ikke svartmale borteformen helt. De skal opp mot et meget svakt Frosinone og sånn som oddsen og forutsetningene er nå så holder jeg Sampdoria som favoritt, men med risiko for uavgjort. Ser man på spiller for spiller og klubb mot klubb, så skal dette være Sampdoria-seier. Og med en såpass fin odds hos Rizk så kjøper vi den.

Tippetips:

Sampdoria vinner – 2.15 hos Fansbet

 

Udinese – Torino

Søndag 15:00

Udinese er det laget i Serie A som har gått lengst uten å vinne et trofé. Ser man på laget og eierskapet så er jeg ikke overrasket. Eierstrukturen og salg av spillere for profitt er en annen sak og det skal jeg ikke gå inn på nå. Udinese har ikke overbevist meg enda, men det er andre lag som er dårligere og dermed holder de nok plassen i år også.

oddstips-pl.png

Torino derimot har imponert meg. Som i fjor så spiller de bra, men klarer ikke å få de nødvendige 3-poengerne. De slapp in et sent mål mot Roma, spilte en fantastisk omgang mot Inter, og vant fortjent i regnet mot Spal. Udinese har en del spillere ute til denne kampen og Torino stiller fulltallig fouten unntatt Cristian Ansaldi.

 

Tippetips:

Torino vinner – 2.50 hos Fansbet

 

SPAL – Atalanta

 Mandag 20:30

Rundens siste kamp spilles i Ferrara, og her møtes to lag som har fått en god start på sesongen. SPAL har handlet godt i sommer og ser meget solid ut og rustet for den vanskelige andre-sesongen. Det er 4. mot 6. plassen, og dette kan bli en bra kamp. SPAL har scoret få mål i årets sesong (2), mens kun Sassuolo (8) har nettet flere ganger enn Atalanta (7).

Atalanta har kun Serie A å konsentrere seg om per nå, og med en så bred stall skal det bli spennende å se hvem som spiller. SPAL ligger i to stramme firere og er vanskelig å bryte ned. Det er ikke bare bare å komme til Paolo Mazza å hente poeng. Dermed kjører jeg en ”double chance” på SPAL.

 

Tippetips:

SPAL +0.5 (Asian Handicap) – 1.99 hos Fansbet