Skrevet av Daniel Bjørsvik

Helgens siste oddstips finner vi i Frankrike hvor vertene tar imot Nederland. Frankrike spilte uavgjort borte mot Tyskland i den første Nations League-kampen, mens Nederland slo Peru i en treningskamp.

 

Frankrike vs Nederland

Søndag 20:45

Nederland kom seg ikke til VM og det nederlandske landslaget har hatt en nedagående kurve de seneste årene. Den gylne generasjonen har sakte men sikkert død ut og de har ikke i like stor grad klart å fylle på med nye stjerner lenger. Frankrike kommer inn til denne kampen i god form. På de 20 siste kampene har de kun tapt én kamp. Nederland har fem tap på sine 20 siste kamper.

5b919ede4d0c7.image
Memphis Depay scoret begge målene til Nederland da de slo Peru 2-1 for tre dager siden.

Her spår jeg en tøff turnering for de oransje hvor de er plassert i en tøff gruppe med Tyskland og Frankrike. Min spådom er at den franske angrepsrekken kommer til å løpe Nederland i senk her.

 Tippetips:

Frankrike til å vinne – 1.48 hos Rizk

 

 


Tidligere spill:

Sveits vs Island

Lørdag 18:00

Dette tror jeg blir en meget interessant og spennende kamp. En kamp med to morsomme lag som kan gi oss nøytrale en god fotballopplevelse. Belgia er siste laget i gruppen her og jeg tror at både Sveits og Island skjønner at det er her de må få med seg noe. Dette kan resultere i en boks-til-boks kamp hvor begge lagene føler de må angripe.

frtevv.png

Spillestilen til begge disse lagene vil sannsynligvis resultere i en åpen og sjanserik kamp oftere enn den vil ende sjanseløs og målfattig. Begge lagene deltok i sommerens mesterskap og var involvert i noen målrike kamper. Historisk sett har dette også blitt innholdsrike kamper.

Tippetips:

Over 2.0 mål (Asian) – 1.82 hos Rizk

 

Tidligere spill:

Norge vs Kypros

Torsdag 20:45

Det nye eksperimentet Nations League sparkes torsdag i gang med Norge mot Kypros på Ullevaal, og Norge tar fatt på en ny turnering med muligheten til å ta seg til EM i 2020.

Norge har ikke tapt på Ullevaal på syv kamper nå, og fem av disse har resultert i seier. Det er et lag som begynner å ligne på det Lagerbäck ønsker å vise frem og spillet har begynt å sette seg.

rizk velkomstbonus 1

Kypros er ikke akkurat Frankrike eller Brasil. De kommer til Ullevaal med en uavgjort og seks tap på de siste syv kampene sine. Dette er et lag med et ekstremt lavt bunnivå og ikke et altfor høyt toppnivå.  På en normal dag skal Norge ta denne greit og det tror jeg også de gjør her. Et lag som har begynt å sette seg hvor spillerne kjenner sine roller og relasjoner.

Tippetips:

Norge -1.0 (Asian Handicap) – 1.54 hos Rizk

 

Tyskland vs Frankrike

Torsdag 20:45

Et Tyskland-lag som skuffet hele sitt hjemland i VM i sommer skal her ta fatt på en ny turnering og får besøk av de nybakte VM-vinnerne, Frankrike. Hjemmelaget vil på alle måter ut å revansjere sommerens fadese her.

Tyskland forventes å stille med tilnærmet samme tropp og mannskap som de gjorde i VM. Frankrike på sin side har en del trøbbel rundt keeperplassen. Hugo Lloris er ute og det er andrekeeperen deres også. Dette kan selvfølgelig utløse en usikkerhet defensivt hos Frankrike enn det vi hadde for vane å se av et ellers så solid og kompakt ‘Les Bleus’.

Lloris_2018.jpg
Frankrike må greie seg ut Hugo Lloris (Foto: soccer.ru)

Det jeg tenker her er at begge lagene besitter så enormt store kvaliteter offensivt at vi kan forvente oss en del sjanser til begge lagene. Tar vi med i betraktningen at Tyskland ikke viste noe godt forsvarsspill i VM, og at Frankrike er kraftig redusert på keeperplass så kommer jeg frem til at begge lag scorer gir god odds.

Overspill kan også være aktuelt her for de som liker den varianten bedre, men jeg vil ikke spå noen vinner.

Tippetips:

Begge lag scorer – 1.65 hos Rizk