Serie A er virkelig i gang og runde 3 står for tur. Det er forsatt tidlig i sesongen og lagene har forsatt litt å gå på. Juventus og Napoli står med 6 poeng, selv om de like gjerne kunne stått med 4 poeng. SPAL har virkelig kommet i gang og de tunge investeringene ser ut til å sitte foreløpig. Atalanta er ute av Europa League og kan konsentrere seg fullt om Serie A. De har en av de jevneste stallene i ligaen, noe resultatet mot Roma reflekterte. Lazio sliter og står med kun ett mål! Denne runden tar vi for oss et knippe kamper.

Skrevet av Marius Nyman

Sassuolo – Genoa

Søndag 20:30

Sassuolo ser virkelig sexy ut under De Zerbi. De spilte ball i hatt med Inter og spilte en meget god 2. omgang borte mot Maran og Cagliari. Dette er et lag som elsker å angripe, de skal spille seg ut og vil vinne kamper. En slik mentalitet  fører til mål og underholdning.

Er det et lag utenom storfiskene du skal se i år så er det Sassuolo. Genoa fikk sin første kamp utsatt etter den tragiske ulykken i Genova. Laget reiste seg og slo nyopprykkede Empoli 2-1. Ballardini er en slu rev og kommer til ligge lavt mot Sassuolo. Uansett så tror jeg på mål i denne kampen. Genoa kan fort skåre mål mot Sassuolo, og Sassuolo kommer ikke til å gå malløs av banen.

Tippetips:

 Over 2.5 mål i kampen –2.15 hos Rizk

 

Gårsdagens tips:

Bologna – Inter

Lørdag 18:00

Det har ikke vært en drømmestart for noen av disse lagene. Inter står med ett poeng og 2-3 i målforskjell. Bologna står også med ett poeng og har enda ikke skåret. Inter må begynne å vinne. Nå begynner nysigneringene sakte men sikkert å komme inn i laget og det kan fort være det som skal til. Det er også snart landslagspause og begge lag ønsker å gå inn i pausen med noenlunde ro.

gfhbhytjgthyj.png
Fansbet har en haug av oddsboosts til helgens kamper i Serie A!

Inter så fryktelig gode ut i 1. omgang mot Torino forrige helg. Så slapp de seg ned og Torino kom inn i kampen i 2. omgang. Bologna har sett tamme og kjedelige ut. «Pippo» må få orden på dette før det virkelig går galt. Jeg liker verdien på Inter i denne kampen, men husk at det forsatt er tidlig.

Tippetips:

Inter -1 (Asian Handicap) – 2.07 hos Fansbet