Vi har nå kommet til runde 4 i Premier League og min xG/SoT-modell begynner å fylle seg opp med fersk data og ser nå slik ut:

yht.jpg

Med denne ser vi tydelig at det er Manchester City, Tottenham og Liverpool som utmerker seg offensivt og Wolverhampton, Liverpool, Leicester med fler som utmerker seg godt defensivt. Jeg benytter xG, SoT og BCH modeller på både lag og individuell basis for å finne verdi i runde 4. Alle oddstips er spilt med 10 units om ikke annet er presistert.

Skrevet av Napalan

 

Leicester v Liverpool

Lørdag 13:30

Liverpool går inn i denne kampen med full tropp, bortsett fra Lovren som fortsatt ute med skade.  Joe Gomez -og Liverpool’s prestasjoner defensivt så langt viser at fraværet til Dejan Lovren har hatt lite å si. Jeg forventer at Klopp stiller med samme lag som han har gjort i de tre første rundene. Ifølge noen rapporter har Wjinaldum ikke trent fullt og Henderson kan være erstatteren her.

jhgfdghj.png
Fansbet har en hel haug av oddsboosts på kampen. Spill på de HER under «Forbedret odds»

Leicester har Jamie Vardy suspendert, som er ett stort tap offensivt. Kelechi Iheanacho forventes derfor å starte på topp. Leicester roterte laget godt til midtuke-kampen i ligacupen som de vant komfortabelt.

Begge lag har hatt en god start på sesongen. Leicester på hjemmebane er heller ingen «walk in the park» og synes Leicester +1.25 ser fin ut – i hvert fall med tanke på at jeg ikke synes at Liverpool har vært så gode som resultatene deres tilsier offensivt, samt at Leicester har en solid xGA (Expected goals against.). Ønsker også å prøve meg litt i målscorer-markedet. Salah har sålangt i denne sesongen allerede 9 skudd på mål fra innenfor 16m og en xG90 på 0.89, så at han scorer først til 3.15 synes jeg ser bra ut. Roberto Firmino har ikke åpnet scorings-kontoen enda til tross for en xG på 0.90 / xG90 på 0.32, så at han scorer til 2.20 prøver jeg også.

 

Tippetips:

Leicester +1.25 (Asian Handicap)1.96 hos Fansbet

Mohamed Salah første målscorer3.15 hos Fansbet (5/10 units)

Roberto Firmino scorer mål – 2.20 hos Fansbet (5/10 units)

 

 

Chelsea v Bournemouth

Lørdag kl: 16:00

Chelsea har hatt en perfekt start på sesongen. Fikk kriget med seg tre poeng sist mot Newcastle. Full tropp bortsett fra Cesc Fabregas som ikke ser ut til å være savnet. Heller ingen midtuke-kamper så de går inn i denne kampen med friske bein. Jeg forventer at de stiller uforandret fra forrige kamp.

innskuddsbonus fansbet.png
Ikke kunde enda? Sjekk ut velkomstbounsen til Fansbet her, og bli med!

Bournemouth har også hatt en sterk sesongstart. Smith er den eneste som mangler grunnet suspensasjon – Simon Francis er spilleren jeg tror tar hans plass. Forventer ingen endringer på laget fra forrige kamp utover det. De virker å ha en god harmoni i laget og jeg tror de kommer til å være svært fornøyde om de kommer ut av denne kampen med uavgjort.

Det første som slo meg når jeg så over oddsen på denne kampen er at linja på Bournemouth var for høy. Bournemouth +1.75 er midt i blinken. Eden Hazard er tilbake fra start og for en frisk start han har hatt! Styrer, setter tempo og skaper sjanser. xG90 på sterke 0.80 og han er ikke minst straffeskytter. Hazard scorer første mål til 3.65 prøves.

 

Tippetips:

Bournemouth +1.75 (Asian Handicap)1.81 hos Fansbet

Eden Hazard første målscorer3.65 hos Fansbet (5/10 units)

 

 

 

Everton v Huddersfield

Lørdag kl: 16:00

Everton er fortsatt ubeseiret så langt denne sesongen. Richarlison er fortsatt suspendert og Keane skadet. To relativt store tap for Everton. De kommer til å gå hardt ut i denne kampen for å sikre tre poeng mot en motstander som virkelig har slitt.

rfthy
Tror du noen av disse oddsbongene går inn? Fansbet har BOOSTET oddsen på alle tre kupongene. Spill på de her!

Huddersfield mangler Jonathan Hogg som er ute grunnet suspensjon, noe som svekker de på midtbanen.  Jonas Lossl kan fort være keeperen vi ser i målet da Ben Hamer er usikker. Liten selvtillit i laget. Synes Huddersfield rett og slett ser svært svake ut og skal få slite denne sesongen.

Jeg tror Everton vil kunne skape bra med sjanser, og Huddersfield med ligaens verste xGA kommer til å slippe til mer enn nok målsjanser for Everton – jeg tror på mål. Walcott har scoret to mål så langt denne sesongen og kommer til å få muligheter også i denne kampen. Med en xG90 på 0.41 så er 3.05 en fin odds på at han scorer også her. Cenk Tosun har ikke scoret for Everton enda, men skal han lykkes denne gangen da? Med sine 2.53 skudd på mål per 90min bør det være muligheter for at det løsner i denne kampen.

 

Tippetips:

Over 2.25 mål1.80 hos Fansbet

Theo Walcott scorer mål3.05 hos Fansbet (5/10 units)

Cenk Tosun første målscorer 4.90 hos Fansbet (5/10 units)