Da er det klart for storkamp i Premier League og Monday Night Football i mellom Manchester United og Tottenham. Jose Mourinho tar imot Mauricio Pochettino og hans høytsvevende Tottenham som står med full pott etter de to første rundene.

Skrevet av Daniel Bjørsvik

Tottenham åpnet med en ekkel bortekamp på St.James Park hvor de noe ufortjent kjempet med seg tre poeng. Likevel, det er aldri enkelt å komme til Newcastle og trykket som er der å spille fotball. Videre leverte de en helt grei prestasjon helgen etter hjemme mot nok et nyopprykket lag, Fulham.

frrf.png
Spill på kampen hos Fansbet her!

Manchester United på motsatt side har kommet litt skeivere ut. En pre-season som har lugget, og en start det ikke akkurat lukter veldig svidd av. Åpnet med å hale i land et 2-1 resultat hjemme mot Leicester for så reise til Brighton og regelrett bli pisset på i de første 45 minuttene. Kom seg til garderobepraten med 3-1 i sekken og maktet aldri å komme seg tidlig nok inn i kampen til å gjøre det spennende. Fikk en redusering til på straffe av Paul Pogba, dog tre minutter inn i tilleggstiden.

På skadefronten har Tottenham fortsatt ute Heung-Min Son som er av betydning, men kommer til Old Trafford med et slagkraftig mannskap. Hugo Lloris vil være uaktuell til denne da han hadde en uheldig situasjon i privatlivet sitt for noen dager siden. Han valgte å sette seg bak rattet i beruset tilstand og vil nok kunne vente seg både bøter og suspensjon av Tottenham.

Hos hjemmelaget vil det nok være en del gledelige gjensyn for Jose Mourinho og alle i og rundt laget som bryr seg. Spillere som Nemanja Matic, Chris Smalling og Antonio Valencia er alle navn som har blitt rapportert klar igjen til denne kampen, og alle vet at dette er spillere som vil gå inn igjen og heve laget om de er spilleklare.

defrtgfyhy
Fansbet har en haug av oddsboost til kampen. Sjekk de ut HER under «Fans Boost Spesialer»

Jose Mourinho og Manchester United trenger virkelig en god opplevelse her etter fadesen i Brighton forrige helg. De trenger å få med seg supporterne på lasset igjen og ikke la dem miste troen på årets prosjekt før det har begynt. Det er aldri enkelt å komme til Old Trafford og jeg ser for meg at Mourinho har klart å gire opp spillerne sine til en god prestasjon igjen her. Tottenham vil selvfølgelig prøve å sette en demper for dette, med kreative og gode spillere i alle ledd. Uansett er det viktig å nevne at heller ikke Tottenham har imponert noe vanvittig i prestasjonene foruten om at de har full uttelling i poeng-protokollen.

 

Jeg faller ned på at det riktige her blir å stole på hjemmelaget. At en verdensklassekeeper som Hugo Lloris også er ute vil gjøre det vesentlig lettere å sette ballen i nettet for Rashford, Sanchez, Mata og gjengen. Vi plukker Manchester United +0 (asian handikap) hos Fansbet her vi.

Tippetips:

Man Utd +0 (Asian Handicap) – 1.75 hos Fansbet