Det er nok en fin fotballhelg vi har i vente, hvor jeg også her har plukket ut noen fine objekter rent oddsmessig. Vi har tre oddstips til søndagskvelden.

Skrevet av Daniel Bjørsvik

Molde vs Ranheim

Vi går rett til Aker Stadion og sekspoengs-kampen oppe i toppsiktet. Vi var inne på begge disse lagene forrige helg også, men jeg finner likevel grunn til å dykke dypere inn i denne interessante kampen. Molde kommer fra en tøff og brutal uke med kamp på Nadderud forrige helg etterfulgt av en tøff tur til Russland og St. Petersburg. Borte mot Molde hvilte Ole Gunnar Solskjær fem spillere fra den vante startoppspillingen grunnet prioriteringer i midtuken. Vegard Forren var ute med karantene, ellers var det regelrett rollebytter for midtukekampen i Europa.

Sett i ettertid kom Ole Gunnar sitt mannskap veldig dårlig ut av det og endte opp med null og niks i begge oppgjørene. De fikk dog med seg et bortemål fra Russland, noe som jeg tror ikke vil holde der uansett. Her ser jeg for dog meg at de kommer til å mobilisere igjen. De kommer ikke til å risikere forrige helgs opplevelse på Nadderud en gang til.

tca846c5.jpg

Dette er som nevnt en viktig kamp i toppsiktet hvor de bør og skal vise sine klart bedre kvaliteter i troppen. Hos Ranheim er det ikke stort nytt å melde hjem om. De karret til seg et poeng hjemme mot Sandefjord forrige helg, men prestasjonen var laber. Hverdagen har møtt dem og spillerne har til dels sluttet å overprestere. Det er egentlig ikke så mye mer å si her annet enn at jeg tror dette vil vøre en ekstremt tøff oppgave for Trønderne.

Molde har såpass mye mer bredde og kvalitet i troppen sin, noe jeg rett og slett forventer at blir vist her. Vi får 1.69 hos Fansbet på Molde -1 asian handikap. Det tar jeg hver dag i uken her. Motivasjonen bør absolutt være til stede for en god opphevelse, og da tror jeg kvaliteten vil vise seg.

Tippetips:

Molde -1.0 (Asian Handicap) – 1.69 hos Fansbet

Haugesund vs Stabæk

Vi involverer oss på Haugalandet også denne søndagen. Her som i Molde – Ranheim starter kampen 18:00. Dette er en kamp jeg kjenner at jeg gleder meg til å se. Et veldig spennende oppgjør mellom to lag med forskjellige utgangspunkt.

Vi begynner med hjemmelaget Haugesund, som har imponert meg særdeles mye denne sesongen. Ikke bare har de spilt veldig god fotball til tider, men de har også klart å skape en ekstrem trygghet i laget sitt. De har fått implementert en evne til å snu kampbilder underveis i kampene og klarer gang etter gang å karre med seg de nødvendige poengene som kreves. De ligger på en ekstremt respektert tredjeplass, fem poeng opp til tabellnabo Rosenborg.

rizk velkomstbonus 1

To særdeles viktige spillere kan dog være ute med sykdom her, da tenker jeg på Grindheim og Stølås. Dette er kanskje de to viktigste bærebjelkene for Haugesund denne sesongen. Det vil likevel kun være spekulasjoner opp mot kampstart om disse vil bli klare eller ikke, da det gjelder sykdom, og ikke skader.

Haugesund er i meget god flyt om dagen, noe Stabæk kommer til å få kjenne på her. Det interessante er likevel at hjemmelaget vil møte et ekstremt tent og sultent lag på motsatt banehalvdel her. Stabæk og Henning Berg kommer nå fra to gode opplevelser mot to topplag på rekke og rad. Først spilte de en solid kamp og fikk med seg et solid poeng fra Lerkendal, men så fulgte de opp med å høvle over Molde på hjemmebane (3-1). Det skal dog sies at det var utskiftninger i det Molde-laget, men likevel en fin prestajson. Det var en sterkt og solid prestasjon som de kan bygge videre på her. Det ser ut til at Stabæk kan gå lysere tider i møtet inn mot siste halvdel av sesongen.

Det jeg ser for meg her da, er to lag som er fulle av mot og selvtillit. Jeg ser for meg en tett og åpen kamp med mye målsjanser begge veier. Dette er to lag som ofte er involvert i målrike kamper også, da spesielt Stabæk. Med dette friskt i tankene klyver vi inn på Over 2.5 mål i kampen til 1.65 hos Rizk. Det tenker jeg er riktig plass å plassere seg her.

Tippetips:

Over 2.5 mål – 1.65 hos Rizk

Rosenborg vs Strømsgodset

Vi drar til Lerkendal for helgens siste spill og til oppgjøret mellom Rosenborg og Strømsgodset. Dette ville normalt sett vært en toppkamp de siste årene, men Tor Ole Skullerud har denne sesongen underprestert så til de grader med et mannskap som på papiret er meget solid. Dette har endt med avgang og ansettelse av klubblegenden BP (Bjørn Petter) Ingebretsen. Det har også her variert mye i prestasjonene, og det som kan være vktig å få med seg er den enorme forskjellen på hjemme, -og bortebane når Strømsgodset spiller.

edfrgt.png
Dagens kamp hos Coolbet er hovedkampen 20:00 mellom Vålerenga og Brann. Du får 100% tilbakebetaling på 1X2, samt pengene tilbake ved uavgjort. Spill HER

Hjemme på Marienlyst har de i flere år vært et solid og sprudlende lag, delvis også i år. Med en gang de er ute og reiser i Norges land er historien dog en helt annen. De har kun vunnet en av ni bortekamper denne sesongen, og står med fattige syv poeng fordelt på de kampene. Dette er skremmende tall som kan forklare så og si hele den skuffende tabellplasseringen. Marcus Pedersen er usikker til oppgjøret, noe som selvfølgelig vil være en stor svekkelse da han har vært den sentrale spilleren i laget også denne sesongen.

Rosenborg på sin side har virkelig begynt å finne formen etter all turbulensen rundt avgangen til Kåre Ingebrigtsen. Det er på tide vil mange gjerne si, men nå ser de farligere ut enn noen gang denne sesongen. Jeg tipper de begynner å kjenne pusten til trønderne i nakken i Bergen.

Rosenborg ser også mye bedre ut spillemessig de seneste ukene, og Mike Jensen ser ut til å gjøre mer nytte av seg i sin nye rolle lengre frem i banen. Laget kombinerer serien og Europa fint enn så lenge og kommer fra en fin opplevelse på hjemmebane mot makedonske Shkendija.

Reise i beina har de heller ikke her da de spilte dette første av to oppgjør hjemme på Lerkendal. Jeg tror vi vil se en sprudlende utgave av Rosenborg igjen her. De øyner muligheten til å finspisse formen og ta opp jakten på gulljagende Brann nå. Vi får 1.55 på Rosenborg seier hos Coolbet, noe jeg tenker vi kan ta til takke med her. På en normal dag slik styrkeforholdene i mellom lagene ser ut om dagen, vil trønderne ta denne på sult og ferdigheter. Dette blir helgens siste spill.

Tippetips:

Rosenborg til å vinne – 1.55 hos Coolbet

Lykke til!