Bournemouth v Everton

Lørdag kl: 16:00

Bournemouth tar imot Everton på Vitality Stadium. Bournemouth med en kjempe start i Premier League med 6 poeng på 2 matcher. Slo West Ham 1-2 sist og Cardiff 2-0 før det. Siden de har tidlig kamp i forhold til de andre lagene i toppen kan dette være første gang Bournemouth ligger på toppen av tabellen om de skulle vinne denne. Det vil da også være første gang siden mars 2016 de vinner 3 kamper på rad i Premier League. Ingen nye skader siden forrige match. Bournemouth har skapt 18 sjanser så langt denne sesongen og scoret i snitt 1 mål per 4.50 sjanse der har. De har også sluppet til 15 sjanser og kun sluppet inn 1 mål så langt.

rtyuyt
Fansbet har en hel haug med oddsboosts til kampene i PL denne helgen. Sjekk ut hele listen HER!

Everton har også hatt en god start på sesongen til tross for 2-2 i sin første match mot Wolverhampton, i denne kampen fikk de også rødt kort som helt klart var med å påvirke resulatet. Med en Richarlison i kjempe form er Everton kapable til å lage trøbbel for de fleste lag. Everton har skapt noe mer sjanser denne sesongen med sine 21 og har scoret i snitt per 5.25 sjanse. Dette er data som er vanskelig å få noe ut av så tidlig i sesongen. Men, basert på mine analyser i form av xG og SoT samt hjemmebane-fordel så gir jeg Bournemouth en fordel på 0.52 mål. Jeg er heller ikke overbevist over stabiliteten til Everton.

Tippetips:

Bournemouth +0 (Asian Handicap) – 1.89 hos Fansbet

Begge lag scorer: Ja – 1.60 hos Fansbet

 

Watford v Crystal Palace

Søndag kl: 14:30

Enda ett lag med to strake seire skal ut i kamp – Watford. De har uten tvil overrasket mange med sin gode start med tanke på deres siste kamper forrige sesong. Jeg var også tidlig ute med å forvente at Watford’s manager Javier Garcia skulle få sparken først i Premier League, men han har kjøpt seg tid med denne starten. 6 spillere ute med skade, Deulofeu er en av de 6. Forventer ingen rotasjon på laget til denne kampen

rizk velkomstbonus 1

Crystal Palace har åpnet med en 0-2 seier mot Fulham og ett 0-2 tap for Liverpool. Noe tvilsom straffe til Salah i den kampen samt rødt kort på den unge Wan-Bissaka – en spiller som virkelig har imponert både offensivt og defensivt. Han blir utilgjengelig i denne kampen grunnet suspensjon. Ward forventes å steppe inn her. . Det er også bare spørsmål om tid før nysigneringene Meyer og Kouyate får ta plass fra start, da på bekostning av McArthur. Jeg synes Crystal Palace var gode til tider mot Liverpool og hadde flere nesten-sjanser som kunne fort ha snudd kampbilde der. Jeg tror mange lag vil få problemer på Selhurst Park denne sesongen.

Men, denne kampen skal spilles på Vicarage Road og der tror jeg Watford trekker det lengste strået mtp deres sterke start. Jeg er dog ikke så overbevist at jeg tar Watford strak, men med en draw no bet går jeg mer enn gjerne for den.

Tippetips:

Under 2.25 mål – 1.90 hos Rizk

Watford +0 (Asian Handicap) – 1.76 hos Fansbet

 

Newcastle United v Chelsea

Søndag kl: 17:00

I denne kampen tror jeg vi får se ett revansje sugent Chelsea som i siste kamp forrige sesong tapte 0-3 for Newcastle. Disse oppgjørene har tidligere endt med en god del mål:

rhty.png

Det tror jeg vi også skal få se i denne kampen. Newcastle har i snitt skapt 11.50 sjanser per kamp så langt denne sesongen, dog kun scoret 1 mål på to kamper. Chelsea har i snitt skapt 17 sjanser per kamp sålangt. Basert på xG forventer jeg 3.23 mål i denne kampen – jeg tror også kampen blir jevnere enn oddsen i markedet tilsier. Men, velger å ikke ta noen posisjon på noen av sidene her enda – kan hende jeg velger å gjøre det nærmere kampstart om noe skulle endre seg. I så fall vil det være mulig å få med seg det på min Twitter-profil: Napalan_

Tippetips:

Over 2.5 mål – 1.89 hos Coolbet