Det ble fulltreff også sist helg. Både Hødd og Byåsen gjorde jobben og ligger begge i førersetet i kampen om opprykk. Hødd gjorde det ekstra spennende i hjemmekampen mot KFUM, men dro til slutt i land seieren i oppgjøret som endte 2-1 til vertene fra Ulsteinvik. Denne helgen tar jeg en nærmere titt på tre kamper. 

gt
Bli med på NM for tippelag hos Coolbet hvor hovedpremien er en tur til Las Vegas!

Når det gjelder 4. og 5.divisjon fra «mitt» distrikt, så er det en mangelvare på tipsfronten av den enkle grunn at de få bookmakerne som tilbyr odds her ofte venter helt til kampdag før de tilbyr noe i det hele tatt (4.divisjon), mens i 5.divisjon er det helt slutt på odds, dessverre. Coolbet er det eneste unntaket på et fåtall utvalgte kamper. Det er det eneste.

Skrevet av Inge Grytbak

Stjørdals-Blink – Fløy Flekkerøy

(Lørdag 14:00)

PostNord-ligaen avdeling 2. Stjørdals-Blink gikk på sitt fjerde strake tap søndag da laget røk 1-3 borte mot opprykkskandidat Skeid i Oslo. Are Tronseths mannskap ligger dermed under streken med sine 16 poeng når vi nå begynner å ta fatt på den avgjørende delen av sesongen der opp- og nedrykk skal avgjøres. To poeng skiller opp til Nardo på trygg – laget de møter i neste hjemmekamp om to uker! De står med 2-2-3 hjemme på Blinkbanen og klarte 1-1 da laget gjestet Flekkerøy i det motsatte oppgjøret i begynnelsen av mai. Walker er innlånt fra Ranheim, mens Vegard Voll er hentet inn fra Levanger og fikk sin debut i Blink-trøya sist.

Fløy Flekkerøy er i likhet med vertene fra Stjørdal nyopprykket denne sesongen. De tok ledelsen 1-0 hjemme mot Nardo med ti minutter igjen å spille i forrige serierunde, men ett baklengsmål på overtid sørget for at oppgjøret endte 1-1. Det betyr at laget fra Flekkerøy er nummer ni på tabellen med 20 poeng og langt i fra trygge med tanke på spill på dette nivåeet også neste sesong. Bortefasiten viser 3-1-4 til nå. Både John Olav Norheim og Henrik Andersen pådro seg sitt fjerde gule kort for sesongen sist og må sone i denne.

Blink har forsterket seg og ruster for høsten. Har en følelse av at de tar en viktig hjemmseier i denne mot et svekket bortelag. 2.25 på H er faktisk småpent.

Tippetips:

Stjørdals-Blink til å vinne – 2.25 hos Coolbet

Orkla – Løten

(Lørdag 16:00)

Norsk Tipping-ligaen avdeling 5. Orkla var faktisk i tippet i toppen av mange eksperter før sesongen og kom seg også helt til 2.runde i cupen, der Eliteserie-laget Ranheim til slutt ble for sterke etter at de slo ut Nardo i 1.runde. Laget hadde dog en skuffende start på seriespillet med tre strake tap og har kjempet i «feil» ende av tabellen hele sesongen.

rtyh.png
Sjekk ut Rizk sine previews til helgens storkamper i Premier League, Serie A og Bundesliga!

Sist helg ble det 2-5 tap borte mot serieleder Byåsen på Dalgård. Stig Kammens mannskap ligger såvidt over streken før denne med sine 16 poeng – kun bedre målforskjell plasserer dem foran lag som Kolstad og Levanger 2 i det som fort kan bli et bikkjeslagsmål om å berge plassen utover høsten. 3-1-3 hjemme på Fannrem. De vant 1-0 på Løten i det omvente møtet mellom lagene i vårsesongen.

Løten var faktisk det førende laget i hjemmekampen mot høyt plasserte Tillerbyen forrige helg, men måtte til slutt nøye seg med bare ett poeng i oppgjøret som til slutt endte 2-2 etter at gjestene fra Trondheim scoret to mål på straffespark. De står med 13 poeng foran denne, tre poeng bak hjemmelaget på trygg grunn og venter fortsatt på sin første borteseier: 0-3-4 viser bortefasiten. Idris forlot klubben i sommer, mens keeper Bjerke er hentet inn for resten av sesongen.

Meget viktig kamp for begge lag. Orkla skal være det beste laget og bør ha en solid mulighet mot bortesvake gjester. H.

 

Tippetips:

Orkla til å vinne – 1.68 hos Rizk

 

Tillerbyen – Brumunddal

(Lørdag 16:00)

Norsk Tipping-ligaen avdeling 5. Tillerbyen har vært den store overraskelsen i denne avdelingen der de ligger på 4.plass med 28 poeng når 16 runder av serien nå er unnagjort. De innledet høstsesongen med fire strake seire mot solide lag som Verdal, Steinkjer og Byåsen, før det ble et noe heldig 2-2 resultat borte mot nestjumboen Løten for en uke siden. 3-1-3 hjemme på Tiller. Det ble 1-1 da lagene møttes på Brumunddal tidligere i sesongen. Evigunge Asgeir Snekvik er tilbake hos hjemmelaget etter en vårsesong uten fotballsko på beina, mens Welo debuterte for de blå med to scoringer fra straffemerket i Løten-kampen sist.

Brumunddal kom tilbake fra 0-2 til 2-2 hjemme mot Kolstad forrige helg og fikk med seg ett poeng fra det oppgjøret. Ga uansett fra seg to viktige poeng på toppen av tabellen og ligger nå på 5.plass med 28 poeng – samme poengsum som dagens motstander. Solide 5-1-2 borte, der de vant 1-0 på Melhus etter en solid forsvarsinnsats for to uker siden. Har spilt uavgjort i nesten halvparten av sine kamper i årets 3.divisjon og bare tapt to kamper. Har fem poeng opp til serieleder Byåsen foran denne runden.

Det frister litt å prøve noen kroner på U-spesialistene fra Brumunddal, men jeg satser på UB da jeg synes vertene har overprestert noe i det siste. Coolbet betaler 4.25 på poengdelingen for de som måtte la seg friste av den.

Tippetips:

Brumunddal/Uavgjort – 1.64 hos Rizk