Vi har hatt fokus på Premier League denne helgen, men grunnet fine kamper og en del spennene objekter i Eliteserien – legger vi på et innlegg til her.

Skrevet av Daniel Bjørsvk

Vi skal prøve å gjøre dette ganske så kortfattet og rett på sak i dag, så vi beveger oss bare rolig videre og inn mot den første aktuelle kampen for dagen.

Brann – Sarpsborg

Vi går rett til Bergen og toppkampen mellom Brann og Sarpsborg. Hvor skal vi begynne her egentlig? Jeg tenker på overgangsmarkedet. Et kaos uten like i Bergen by. Et marked som til og med satt ut oss bergensere (og det er ikke ofte). Statusrapport: Eggen Rismark, Ruben Jensen og Bamba kan alle spille kveldens kamp. Personlig så tror jeg at de to sistnevnte kommer til å starte i dag. Ruben som indreløper og Bamba kommer til å ta plassen til Skålevik. Lars Arne Nilsen vil nok ikke rotere altfor mye på et lag som allerede har fungert relativt bra.

39403772_262256741165759_6444308590369964032_n
Fansbet har oddsboost på at nysigneringen Bamba scorer + at Brann vinner

Sarpsborg kommer til denne med en kjempebragd fra Europa i kofferten. Veldig gledelig å se at de norske lagene kan hevde seg ute på kontinentet! Det sentrale spørsmålet rundt bortelaget her vil jo i hovedsak dreie seg om kampbelastning, reise og den viktige playoff-kampen som kommer til   uken. Hva vil Geir Bakke prioritere? Han har uttalt at det nå vil være fult fokus på Brann i Bergen, men jeg vet ikke helt om jeg tror på han.

Det er ikke hver dag Sarpsborg har muligheten til å kvalifisere seg til spill i Europa. Uansett, Sarpsborg vil komme til Bergen med et godt lag her. Dette blir en vanskelig oppgave for Brann og jeg tror det vil bli en jevn affære. Brann har også vist oss at det er lettere å finne vei igjennom forsvaret nå enn det var tidligere i sesongen.

Jeg tror også på mål i mitt tredje tips, og her vil begge lagene bidra til det. Her plukker jeg Begge lagene scorer til 1.74 hos Fansbet.

Tippetips:

Begge lag scorer – 1.74 hos Fansbet

 

Ranheim – Sandefjord

Ranheim tar i dag mot bunnlaget Sandefjord til dyst i Trondheim. Før sesongen hadde nok både spillere og supportere sett seg ut denne kampen som en 6-poengskamp nede i bunnstriden. Slik har det dog ikke blitt. Der Sandefjord sliter nede i bunnen holder Ranheim fortsatt følge med teten. Hverdagen har likevel begynt å innhente guttene fra Ranheim og prestasjonene har dalt. Spillere forsvinner også til andre klubber, noe som er en naturlig del av denne prosessen. Rismark Eggen har blant annet signert for Brann og byttet beite med umiddelbar virkning. Dette er en svekkelse i midtforsvaret til de hvite og blå.

39453776_1073588319470071_4721869367137009664_n.jpg
Fansbet har flere oddsboosts til kampene i Eliteserien i kveld. Spill på de HER

Her kommer Sandefjord som på sin side faktisk må begynne å ta poeng nå om de skal ha noe som helst mulighet til å berge plassen i divisjonen. Fått et lite oppsving med 2-2 borte mot Vålerenga og 1-0 seier hjemme mot Tromsø sist. Dette tror jeg blir en åpen og underholdene kamp hvor begge lagene trenger sine poeng. Ranheim har litt å bevise på hjemmebane igjen og da kan Sandefjord være den gavepakken de trenger. Sandefjord på sin side har også vist i det siste at de også kan være med å bidra til mål.

Jeg plukker over 2.5 mål i kampen til 1.86 hos Fansbet, den liker jeg godt.

Tippetips:

Over 2.5 mål – 1.86 hos Fansbet

 

Stabæk – Molde

Så beveger vi oss over til en annen åpen og underholdene kamp. Stabæk tar imot Molde på Nadderud. Hva skal man si? To lag med to helt forskjellige utgangspunkt og to forskjellige formkurver. Stabæk sin pil har bare dalt nedover i takt med at sesongen har gått. Henning Berg har kommet inn for å redde dette, men det har kun gitt et poeng på tre kamper. Det var dog et sterkt poeng på Lerkendal i forrige runde, det skal sies. Skal her ta imot Molde som kanskje er formlag nummer en i Eliteserien for øyeblikket. Ole Gunnar har virkelig funnet ut av formelen for hans gutter utover i sesongen her og akkurat nå virker de ustoppelig. Klarer å balansere Europa og hjemlig serie fint ser det ut til. Vegard Forren ute med kort til denne, naturligvis en svekkelse. Stabæk må levere snart. Spørsmålet er om det kommer her?

Begge lag har målscorere i lagene sine, hvor Molde er hakket skarpere. Molde seiler opp som en ganske klar favoritt i denne kampen for min del, men Stabæk kan absolutt putte på en goal eller to her også. Jeg tror det blir målrikt også her. Ender opp med å plukke over 2.5 til 1.62 hos Fansbet i denne også.

Tippetips:

Over 2.5 mål – 1.62 hos Fansbet

Lykke til med dagens spill. Heia mål!