Vi holdt oss unna Premier League i åpningsrunden og vi har fått observert og sett litt på lagene. Enda har en del av lagene sine viktigste spillere borte etter VM, men allerede i første runde fikk vi en del svar på hvordan en del av managerne kommer til å stille opp fremover her.

Skrevet av Daniel Bjørsvik

 

Brighton – Manchester United

Søndag 17:00

Helgens siste lodd tar jeg på søndag og da ønsker jeg meg til Brighton og kampen mellom Brighton og Manchester United. Jeg kommer ikke til å skrive så veldig mye her. Jeg satt meg ned for å se Watford – Brighton i forrige runde, og jeg ble regelrett sjokkert over det jeg så av bortelaget. Det var altså så tafatt. Etter hvert som kampen gikk sin gang endte jeg opp med å stille meg selv spørsmålet: Hva har egentlig Brighton å stille opp med i Premier League denne sesongen? Jeg tror faktisk at de kan bli en av verstingene her. De ser altså så planløse og energiløse ut. Profiler har de heller ikke. Hvem skal stå frem? Hvem skal bære laget? Jeg vet det er tidlig, men jeg er bekymret for dem. Rett og slett.

cb fantasy
Bli med på Coolbet sin fantasyliga hvor premien er over 85 000 kr!

Her kommer Jose Mourinho og Manchester United på besøk. Ikke at det i seg selv nødvendigvis er noe å bli redd for. Problemet for Brighton her er vel heller det at Mourinho ikke kommer til å leke butikk mer denne sesongen. Selv med masse VM spillere i troppen viste han oss sist mot Leicester at han ikke kommer til å vente på noe lenger. Pogba gikk blant annet rett inn i laget uten og ha tatt del i noe av oppkjøringen. United kommer til å komme med alt de har her. Det er ikke noe godt nytt for hjemmelaget.

Jeg tror Brighton vil få det tøft her og med en normal United-uttelling så tar de tre nye poeng i denne. Helgens tredje og siste lodd fra meg blir dermed Manchester United seier til 1.81 hos Coolbet.

Tippetips:

Manchester United til å vinne – 1.81 hos Coolbet

 

Gårsdagens tips:

Tottenham – Fulham

Lørdag 16:00

Vi starter i London, på Wembley. Her blir det derby allerede i andre runde av årets sesong. Tottenham tar imot nyopprykkede Fulham til dyst. Fulham var også i første runde ute i et London-derby hvor de som kjent tapte 2-0 hjemme for Crystal Palace. Det var en traus opptreden fra de nyopprykkede fra vestlige London, og de må opp mange hakk her om de skal få med seg noe fra Wembley.

rizk velkomstbonus
Nye kunder får 100% innskuddsbonus opp til hele 4000 kr – Registrer deg her!

Tottenham på sin side sesongåpnet på bortebane i Newcastle upon Tyne mot Rafael Benitez sitt Newcastle. Her fikk Spurs med seg et sterkt men heldig 2-1 resultat hjem igjen til London, noe de virkelig måtte slite for. Newcastle var faktisk godt med på notene i den kampen og det hadde ikke vært noe å si på om The Magpies hadde fått med seg et poeng der. Tottenham stilte med mange av sine VM spillere fra start, noe som betyr at Mauricio Pochettino mener alvor allerede fra starten av her.

Når Tottenham tar imot Fulham denne helgen tror jeg rett og slett at forskjellen på lagene vil komme synlig frem. Fulham forsterket stort på deadline day, men dette laget trenger å kjøres inn før man kan ta de særlig på alvor. Tottenham-maskineriet er tilbake og skal løpe ut til sine egne fans igjen. Dette ser jeg faktisk for meg kan bli veldig stygt. Tottenham -1.25 hos Rizk til 1.57 blir loddet mitt her.

Tippetips:

Tottenham -1.25 (Asian Handicap) – 1.57 hos Rizk

 

Leicester – Wolverhampton

Lørdag 16:00

Leicester tar imot nyopprykkede Wolverhampton til årets andre kamp for sesongen. Dette er en kamp jeg personlig gleder meg veldig mye til å følge med på. Jeg syntes bookmakerne har gjort dette til en ”mørk og trist”  kamp i utgangspunktet, men det gir meg bare enda en grunn til å klyve inn på et lodd da jeg ser dette som en mulig åpen og fartsfylt kamp.

Leicester åpnet med bortekamp på Old Trafford, men med tidlig Pogba mål kom dem aldri ordentlig inn i kampen. De hadde sine muligheter, men 2-1 reduseringen kom ikke før langt inne i overtiden. Noe som var for sent. Jamie Vardy startet den kampen på benken, men jeg antar at han er klar og vil komme til å starte igjen her.

jamie-vardy-goal-celeb-leicester-city-manchester-united-premier-league-record_3382614.jpg

Så har vi Wolverhampton da. Nyopprykket og fylt av spennende signeringer. Dette laget har et enormt potensiale og om de klarer å sette sammen dette laget kan de overraske mange i år. Åpnet med 2-2 hjemme mot Everton og kommer her til Leicester med tro på poeng. Det er garantert.

Dette kommer til å bli en åpen og fartsfylt kamp slik som jeg ser det. Det vil være umulig å spå noen vinner fra denne. Det jeg derimot føler meg trygg på er at det kommer mål. Over 2 asian til 1.53 hos Rizk blir det andre loddet jeg plukker for helgen. Om du ønsker høyere odds så er også Over 2.25 til 1.80 eller Over 2.5 til 2.05 i odds også fine spill.

Tippetips:

Over 2.0 mål (Asian Handicap) – 1.53 hos Rizk