Det er klart for runde 24 i MLS, og jeg har selvsagt sett på menyen også denne helgen. Jeg har ofte funnet verdi i over/under varianter tidligere, men denne helgene synes jeg verdien ligger mer i Handicap- og seiersvarianter.

Skrevet av Martin Stallvik

Columbus Crew vs. Houston Dynamo (01:30 søndag)

Angriperen Justin Meram ble tradet til Orlando før sesongen, men den overgangen gikk ikke som han hadde håpet, og han er nå hentet tilbake til Columbus. 29-åringen hadde 13 scoringer og 5 målgivende i sesongen før han dro, og han er forventet å gå rett inn på laget. Columbus kommer fra en sterk 3-2 seier borte mot NY Red Bulls, de har i tillegg vunnet de to siste hjemme og de tre siste innbyrdes her.

rizk fpl
Bli med på Rizk sin Fantasyliga hvor de skal dele ut hele 250 000 kr!

Houston har hatt en tøff periode den siste tiden, og pådro seg hele tre utvisninger da de tapte 0-1 hjemme for Sporting KC sist helg. Fuenmayor, Ceren og spesielt Ellis blir tap for gjestene her. Laget var også involvert i midtuken da de tok seg til Open Cup-finale med seier over LAFC. Kampen måtte imidlertid ha straffer etter å ha endt 3-3. Det betyr 120 minutter ekstra i beina i motsetning til vertene.Borteformen er også dårlig med tap i 4 av de 5 siste.

Positivt for Houston å ta seg til finale, men summen her av mange minutter, begredelig borteform og flere positive ting for vertene, gjør alt jeg spiller på at vertene vinner denne kampen med mer enn en scoring.

 

Tippetips:

Columbus Crew -1 (Asian Handicap) – 1.68 hos Rizk

 

New England Revolution vs. Philadelphia Union (01:30 søndag)

New England kommer fra en spinnvill 3-3 kamp i Orlando, hvor de ledet både 2-0 og 3-2, men endte opp med å gi det bort langt inne på overtiden. Formmessig er det ikke mye å skryte av, da laget står uten seier på de fem siste. Hjemmeflyten har dog vært akseptabel denne sesongen med 6-3-3 og 20-14 i mf. Ligger for øyeblikket på playoff-plass, men dersom gjestene skulle vinne denne så går de forbi.

Philadelphia tok seg også til Open Cup-finale da de slo Chicago 3-0 i midtuken. Stilte der med et sterkt mannskap, og jeg tror de kan komme til å slite med å følge opp seieren her. Laget har manglet en dedikert toppscorer, og det sier noe at det stort sett har vært den offensive midtbanespilleren Dockal som har båret laget på sine skuldre.

Hjemmelagene er ofte store favoritter i MLS, og det av en grunn da de ofte også vinner. Her er oddsen såpass god at jeg synes det er stemning for et spill på hjemmelaget.

 

Tippetips:

New England Revolution vinner – 1.86 hos Fansbet

 

Colorado Rapids vs. San Jose Earthquakes (03:00 søndag)

 

Colorado tok en sterk seier her da de snudde 0-1 til 2-1 mot et LA Galaxy som ikke hadde tapt på syv kamper. Etter at de hentet Acosta via trade fra Dallas, har laget lagt om formasjonen til en 4-4-2 diamant, og det ser ut til å ha gitt avkastning. Acosta står med scoring i begge de to siste kampene som sentral midtbanespiller. Vertene har også vunnet de to siste her innbyrdes.

San Jose tok en svært overraskende 3-1 seier borte mot Dallas sist helg, etter to scoringer av Vaco. Før den kampen sto laget med kun to seiere hele sesongen, og de befinner seg helt nederst. Jeg sliter med å se at dette laget plutselig skal begynne å vinne uke ut og inn.

Også her synes jeg oddsen er god på hjemmelaget. Colorado er for all del fortsatt et prosjekt under arbeid, men jeg har lyst til å sette en fot på toget før det forlater stasjonen.

 

Tippetips:

Colorado Rapids vinner – 2.05 hos Fansbet

 

Lykke til, og følg meg gjerne på Twitter for flere spilltips! (martin_stallvik)