Ny runde med breddetips fra Inge, som har mange års erfaring som oddssetter i de lavere divisjonene i Norge. Her deler han denne helgen to tips med dere fra 3. divisjon og 2. divisjon.

Skrevet av Inge Grytbak

Byåsen – Kolstad (Lørdag 16:00)

Norsk Tipping-ligaen avdeling 5. Byåsen leverte en strålende 2.omgang hjemme mot Melhus søndag i kampen de til slutt vant 4-0 etter at stillingen ved pause var 0-0. Torbjørn Aabrekk (eks. Florø) debuterte på topp med to scoringer for klubben som har klare ambisjoner om å rykke opp til 2.divisjon igjen på første forsøk. De står med 27 poeng etter halvspilt serie og topper tabellen to poeng foran Rosenborg 2, i det som fort kan bli en duell mellom de to Trondheims-lagene i kampen om opprykk. Pene 5-1-1 hjemme.

cb fantasy
Bli med på Coolbet sin Fantasyliga i Premier League – Store fine pengepremier i potten!

Kolstad står med to strake tap etter ferien og ligger nå under streken med dårligere målforskjell enn Tynset etter at laget har røket 0-2 hjemme mot Steinkjer og 1-3 borte mot et sterkt Levanger 2-lag mandag. De har 3-0-4 borte, mens kun en av seks hjemme på Kolstad har endt med full pott. De spilte 2-2 hjemme mot Byåsen i det omvendte oppgjøret i serieåpningen i midten av april. Prince Kala har kommet inn fra Tillerbyen i sommer, mens de to sentrale midtbanespillerne Bjørgve og Bjerkan begge er ute med langtidsskade.

To lag der formkurven peker motsatt vei. Serieleder Byåsen ser sterke ut om dagen og bør ha en god sjanse til å vinne nabooppgjøret.

 

Tippetips:

Byåsen til å vinne – 1.50 hos Coolbet

 

 

Hødd – Stjørdals-Blink (Søndag 16:00)

PostNord-ligaen avdeling 2. Hødd skuffet oss forrige helg med å tape 2-3 hjemme mot svakt plasserte Nardo og ødela samtidig en pen rekke med fulltreffere i norsk fotball. De tok en råsterk 2-0 seier borte over Kjelsås helgen før og ligger nå på 2.plass med 25 poeng etter at halve serien er unnagjort. Ett poeng skiller opp til serieleder Skeid, som på sin side møter nettopp Kjelsås denne runden. De står med 4-2-1 hjemme på Høddvoll før denne og slo også Eliteserie-laget Kristiansund i cupen her tidligere i vår. De tok også en solid 3-0 seier borte over dagens motstander da lagene møttes på Stjørdal i åpningskampen i april.

Stjørdals-Blink røk 0-3 borte mot Brattvåg sist helg og ligger nå bare tre poeng over nedrykksstreken etter smellen på Sunnmøre. De åpnet høstsesongen med å slå Vidar 3-1 hjemme uken før og befinner seg på 8.plass med 16 poeng. Greie 2-2-3 borte før denne. Walker er leid inn fra Ranheim og startet kampen sist på venstreback på bekostning av Balstad Husby.

Har en sterk følelse av at Hødd reiser seg og vinner igjen hjemme på Høddvoll. De frekke prøver -1.5.

Tippetips:

Hødd til å vinne – 1.48 hos Coolbet