Skeid – Fløy (Lørdag 15:00)

Skrevet av Inge Grytbak

PostNord-ligaen avdeling 2. Skeid ledet 2.divisjon avdeling 2 til ferien, men etter 1-3 tapet på Jæren borte mot Bryne søndag ramlet Tom Nordlies mannskap ned på 2.plass på tabellen med sine 23 poeng i det som ser ut til å bli en spennende toppstrid i kampen om opprykk til OBOS-ligaen. Hødd leder med 25 poeng etter sin solide 2-0 seier borte over Kjelsås i hovedstaden. Solide 4-1-0 hjemme på Nordre Åsen imponerer. Både Andersen og keeper Fiskvik måtte ut med skade sist og det er usikkert om de er tilbake til denne.

gt.png
Bli med på NM i Tipping hos Coolbet. Hovedpremien er en storslått tur til Las Vegas!

Nyopprykkede Fløy fra Flekkerøy fikk med seg ett poeng i 0-0 kampen hjemme mot Arendal søndag i det prestisjefylte lokaloppgjøret på sørlandet. Det plasserer laget på 8.plass med 16 poeng før turen inn til Oslo lørdag ettermiddag. Sterke 3-1-2 på utebane, mens kun en av seks på eget kunstgress har endt med seier.

Har en god følelse av at solide Skeid reiser seg og tar tre nødvendige poeng i toppstriden. H.

Tippetips:

Skeid til å vinne –1.33 hos Coolbet

 

 

Tynset – Ottestad (Lørdag 16:00)

 

Norsk Tipping-ligaen avdeling 5. Tynset har fått en relativt skuffende start på årets sesong, selv om det var ventet at laget kanskje skulle få en liten reaksjon på fjorårets sterke sesong der laget tok voldsomt med poeng hjemme på Nytrømoen. De innledet høstsesongen med å tape 2-4 borte mot Orkla forrige helg, som samtidig passerte Tynset på tabellen og under streken før denne runden. Brukbare 3-1-2 hjemme, mens fem av seks borte har endt med tap.

Sjekk ut alle oddsboostene til Fansbet før sesongen starter i de store ligaene i Europa!

Ottestad rykket opp fra 4.divisjon foran årets sesong og har som ventet fått et ganske tøft møte med den spissede 3.divisjonen. Laget ligger på sisteplass med sine ti poeng før turen til Nytrømoen lørdag etter 2-4 tapet hjemme mot Brumunddal i første kamp etter ferien søndag. Bortefasiten viser 0-2-3.

 

Tippetips:

Tynset – 1.83 hos Fansbet

 

 

Hødd – Nardo (Søndag 16:00)

 

Tilbake til PostNord-ligaen avdeling 2. Hødd tok en knallsterk 2-0 seier borte over Kjelsås i første kamp etter ferien sist helg og topper nå 2.divisjon avdeling 2 med sine 25 poeng etter tolv kamper så langt og snart halvspilt serie. De har sterke 4-2-0 hjemme på Høddvoll, der også Eliteserie-laget Kristiansund måtte se seg slått i cupen tidligere i sesongen. Klubben hentet keeper Benjamin Boujar på lån fra Start tidligere denne uken og mener alvor i opprykkskampen utover høsten.

 

Nardo tok en livsviktig 1-0 seier over Brattvåg i bunnoppgjøret forrige helg og klatret med det opp på 12.plass på tabellen med sine elleve poeng – forbi Brattvåg, men fortsatt under streken i det som etter alle solemerker blir en sesong for å berge plassen for klubben fra Nissekollen. Ett poeng skiller i øyeblikket opp til Vålerenga 2 over streken, som mandag delte poengene i 2-2 kampen mot KFUM i Oslo. 1-1-4 på reisende fot. Arne Gunnes trappet noe overraskende ned til fordel for spill i barndomsklubben Rennebu i 5.divisjon i sommer og blir et savn på topp. Morten Strand returnerer etter å ha sonet karantene sist.

 

Hødd ser meget solide ut om dagen og er i øyeblikket en sterk kandidat til opprykk. Nardo sliter framover og skal få det tøft her. De frekke prøver -1.5 til enda bedre odds.

 

Tippetips:

Hødd – 1.25 hos Coolbet