Chicago Fire v Toronto FC (Søndag 01:00)

Skrevet av Christian K

Chicago sine kamper er alltid målrike. De kommer nå fra et 3-1 tap borte mot Dallas hvor de måtte spille deler av andre omgang med 10 mann. Resultatene i Chicagos siste hjemmekamper er: 2-3, 2-1, 1-1, 3-2 og 3-4 sist mot Philadelphia. Kampen mot Toronto er også en man kan forvente mål i. Toronto har sluppet inn 2 mål eller fler 7 ganger på de siste 8 bortekampene i MLS. De har ikke fått det til å stemme bakover i år, og står med kun én seier.

y4DTINGM.jpg large
Spill på kampen her

 

Torontos siste resultater på bortebane 2-0, 5-1, 3-2, 3-3, 0-2, 2-1, 4-3, 2-2 og 2-1 tap for Orlando på Søndag. Det er et snitt på innslupne 2,33 mål. Siste innbyrdes møte endte 2-2 i April. I denne kampen kunne man vurdert en Over-variant, men BTTS & O2.5 står til 1.61 for øyeblikket. Og det frister ikke veldig, så jeg velger linjen Chicago Over 1.5 mål isteden.

 

Tippetips:

Chicago Fire Over 1.5 Mål – 1.83 hos Fansbet

 

NY Red Bulls v New England Revolution (Søndag 01:00)

 

Red Bulls på Red Bull Arena er det få som kan hamle opp med. Det tror jeg heller ikke New England kan her. Red Bulls står med 4 strake seiere på eget gress, og det også mot ganske sterk motstand. New York City tapte 4-0 her i Juni, og det viser litt av hva Red Bulls er i stand til. I de påfølgende hjemmekampene slo de Seattle Sounders, FC Dallas og Sporting KC nå sist på søndag. Innbyrdes har Red Bulls vunnet 3 på rad mot New England i New York, og har heller ingen suspensjoner eller skader til denne kampen. Den nye manageren til Red Bulls Chris Armas, tok over for Jesse March i Juli da March valgte å prøve seg på en karriere i Europa som assistenttrener for RB Leipzig. Armas har allerede rukket å vinne sin første hjemmekamp for Red Bulls.

CBF53267E5A84963AF05234317D91F5D[9135]
Hos Fansbet er NY Red Bulls store favoritter. Alle nye kunder får 100% innskuddsbonus + 50 freespins ved registrering hos Fansbet – Registrer deg HER
Som sagt tidligere, slipper New England inn enorme mengder scoringer når de spiller borte. De fulgte manuset også mot Minnesota sist, og slapp inn 2. NYRB viste styrke da de snudde matchen mot SKC fra 1-2 til 3-2 på 7 minutter i andre omgang, og kommer fra en god opplevelse. Jeg tror New England fort kan slippe inn 3-4 mål i denne kampen, men velger å spille New York Red Bulls -1 Asian Handicap til 1.70.

 

Tippetips:

New York Red Bulls -1.0 (Asian Handicap) – 1.70 hos Fansbet

 

 

Tidligere spill:

Minnesota Utd v New England Revolution (Torsdag 02:00)

Minnesota hjemme er et meget godt lag. På hjemmebane har de som oftest god kontroll, og det offensive spillet flyter godt. De er et helt annet lag på hjemmebane, enn på bortebane. Samme er ståa med en rekke andre MLS-lag. Forrige kamp slo de Real Salt Lake 3-2. Etter å ha ledet 3-0, men å ha falt sammen litt mot slutten. Minnesota har enkeltspillere i angrep på et høyt nivå. Fjorårets beste spiller, Molino, er riktignok skadet. Men han har de erstattet med Darwin Quintero som er en av de beste spillerne i MLS for øyeblikket. Han har scoret 4 mål på de 3 siste kampene, og kan være en faktor som bikker dette Minnesotas vei. På de siste 4 hjemmekampene har Minnesota scoret Over 1.5 mål 3 ganger. De har scoret 2, 4 og 3 mot henholdsvis Montreal, Toronto og Real Salt Lake.

DiWCOX6VQAAJGDG.jpg
Coolbet har 100% tilbakebetaling på 1X2-markedet samt at du får pengene tilbake ved 0-0. Spill på kampen her!

 

New England kommer fra et 2-3 tap for LA Galaxy hjemme på Gillette Stadium. De spilte en meget god kamp selv med 10 mann i 60 minutter, og ledet helt frem til minutt 91. Da snudde LA kampen på overtid. Når New England spiller borte slipper de nesten ALLTID inn 2 mål eller fler. De siste 21 bortekampene har de sluppet inn 2 mål eller mer 18 ganger, og totalen er hele 59(!). Det er et snitt på utrolige 2,8. Jeg spiller Minnesota Over 1.5 mål.

 

Tippetips:

Minnesota Over 1.5 Mål1.82 hos Coolbet