Frankrike v Kroatia

 

VM-finalen. Verdens største enkeltkamp i fotball. Frankrike mot Kroatia på Luzhniki Stadion i Moskva. Dalic’ Kroatia har trengt ekstraomganger i alle tre kampene i sluttspillet. Frankrike derimot har vunnet alle kampene sine i utslagsrundene i ordinær tid. Det viser styrke. Nesten alle kampene til Frankrike i utslagsrundene har vært mot sterkere motstand enn det Kroatia har møtt. I tillegg til dette har Frankrike hatt én ekstra hviledag enn det Kroatia har hatt. Det kan også vise seg å bety noe mot slutten av kampen. Defensiv styrke kommer til å bli en avgjørende faktor i denne kampen, som alle andre finaler. Da er det et en fordel å ha holdt nullen i 4 av 6 kamper slik som Frankrike har gjort i dette VM.

37181344_630929377264720_3309376626323619840_n
Hos Fansbet kan du spille risikofritt med 500 kr på VM-finalen her!

Når det gjelder Kroatia, så avslørte Ivan Rakitic at han hadde slitt med forkjølelse inn mot den viktige kampen mot England, men holdt allikevel 120 minutter. Ivan Perisic sliter med en lårskade og er usikker inn mot finalen. Dejan Lovren var modig nok til å peke seg selv ut som en av de beste forsvarsspillerne i verden, kun 4 dager før han skulle opp mot Kylian Mbappe. Lov å håpe på en jinx? Jeg spiller Frankrike til å vinne til 1.95 hos Fansbet.

 

Tippetips:

Frankrike til å vinne –  1.95 hos Fansbet’

 

Tidligere analyse og tips:

Belgia v England

Belgia og England møtes for andre gang I dette VM i kampen om 3. Plassen. Begge lag er selvfølgelig skuffet over å ikke nå finalen på søndag, men en seier for England vil sikre deres beste plassering i VM siden 1966. Det første oppgjøret mellom lagene vant Belgia 1-0 etter en vakker scoring av Adnan Januzaj. Men man kan ikke trekke for mye ut av den kampen, da begge lag stilte særs reservepreget. Dette er de to mestscorende lagene i årets VM, begge lag står med 12 scoringer hver. Jeg tror lagene senker skuldrene og spiller offensiv fotball for å vise seg fra en god side i deres siste VM-kamp. Toppscorer-duellen blir også avgjort her. Lukaku står med 4, og Lukaku med 6. Begge er nok giret på en toppscorer-tittel og er veldig motiverte før bronsefinalen. Jeg tror på mål i kampen, og spiller begge lagene scorer og over 2.5 mål til 1.76 hos Fansbet.

Tippetips:

Begge lag scorer & Over 2.5 Mål – 1.76 hos Fansbet