Kroatia v England

Skrevet av Christian K

Semifinale 2 i VM. Uansett hvem som vinner denne får vi en relativt overraskende finalist. England tok seg videre til semi etter en sterkt 0-2 seier mot Sverige. Kroatia derimot, måtte ut i straffer mot russerne. Og de ekstraomgangene der kan fort ha kostet mye krefter. Tidligere i sluttspillet har Kroatia spilt 1-1 mot Danmark (vunnet på straffer) og 1-1 mot Russland (vunnet på straffer). England spilte også 1-1 mot Colombia og vant på straffer, som alle vet. Om det blir en tidlig scoring, tror jeg det kommer til å ta helt av. Det står en VM-finale i potten og det tror jeg lagene vet å krige om. Jeg blir overrasket om begge lagene ikke får seg en scoring hver, og spiller begge lagene scorer til 2.10

 

silhou
Fansbet har flere spillobjekter med forbedret odds med England. Spill på de her!

 

Tippetips:

Begge lagene scorer –  2.10 hos Fansbet

Gårsdagens tips:

Frankrike v Belgia

 

Etter en av de beste matchene i VM og 4-3 seier mot Argentina, måtte franskmennene opp mot mye bedre defensivt organiserte Uruguay, og imponerte. De cruiset inn en 2-0 seier uten problemer takket være Varanes hodestøt og Griezmanns langskudd/Musleras tabbe. Franskmennene hadde ballen klart mest ball og så rett og slett mer erfarne ut enn Uruguayanerne som heller ikke spilte en dårlig kamp, men hadde rett og slett ikke dagen. Savnet av Cavani viste seg å være for stort. Giroud starter på topp i en 4-2-3-1 formasjon med Matuidi, Griezmann og Mbappe i de offensive midtbaneposisjonene. Høyreback Sidibe er den eneste som er tvilsom med skade, men erstatteren Pavard har ikke helt spilt seg bort heller. Så de svekkes nok ikke nevneverdig.

silhou
Spill på ‘Match Of The Day’ hos Coolbet hvor du får 100% tilbakebetaling på 1X2-oddsen samt pengene tilbake hvis det ender 0-0!

Belgia har bevist at de også er et veldig godt lag. Men de har sin svakhet defensivt. De har sluppet inn 2 mål mot Tunisia, 2 mål mot Japan og slapp Brasil til altfor lett til tider. Til denne kampen mangler de den viktige høyre vingbacken Meunier. Jeg tror dette blir en jevn kamp i spill og sjanser, men at Frankrike klarer å bryte ned forsvaret til Belgia hakket oftere enn omvendt. Jeg prøver Frankrike pengene tilbake ved uavgjort til 1.80 hos Coolbet.

 

 

Tippetips:

Frankrike (Draw No Bet) – 1.80 hos Coolbet