Vi går nå inn i en spennende helg med kvartfinaler foran oss. VM nærmer seg slutten og det blir vanvittig spennende å se hvem som kan ta seg hele veien.

Skrevet av Napalan

Sverige vs England (Lørdag kl. 16:00)

 

Våre svenske venner har virkelig gjort det bra i dette VM. De trives svært godt som underdogs og jeg tror de tar samtlige kamper framover med ro og lave skuldre vel vitende om at de kan være fornøyde med sin prestasjon. Krafth går inn i startoppstillingen etter at Lustig er suspendert. Larsson tilbake etter suspensasjon. Ekdal er usikker, men forventes å starte – skulle han dog ikke bli klar forventer jeg at Svensson tar hans plass.

England har flere spillere med småskader, men ingen har blitt bekreftet ute enda. England med sin første seier i knockout rundene på 12år og oser selvtillit. På kjent engelskt vis så gjør de det vanskelig for seg selv mot Colombia, synes også de skaper lite. Jeg tror de også skal få slite med Sverige.

 

Tippetips:

Sverige +0.5 (Asian Handicap) – 1.97 hos Fansbet

 

Jeg mener at Sverige er kapable til å holde England til uavgjort til fulltid, kanskje også slå dem. Ifølge min statistiske modell så ser jeg +EV på 6.04% på Sverige +0.5 til 2.00 i odds. Her går jeg for våre svenske venner!

Tippetips:

Over 2.0 mål –1.99 hos Fansbet

Det er to lag her som har vist god defensiv stabilitet. Men, de har også i dette VM skapt bra med sjanser. Basert på min modell forventes det i denne kampen 2.71 mål og en +EV på 3.99% på Over 2 mål.

 

Russland vs Kroatia (Lørdag kl. 20:00)

 

Russland med historisk kvalifisering for sin egen del inn i det gode selskap blandt de siste 8 lagene ved å slå Spania og det hele på hjemmebane! Smolnikov er suspendert, Zhirkov ute med skade og Dzagoev skadet. Jeg tror Russland går tilbake til sin 4-2-3-1 formasjon med en defensiv mentalitet. Ønsker å kontre på de mulighetene de får.

vm qz cb
Bli med på Coolbet’s VM-quiz hver dag under VM. Gjetter du riktig på spørsmålene får du 100 kr gratisspill!

Kroatia er fortsatt med videre etter å ha slått ut Danmark i en kjedelig fotball-kamp. Synes ikke Kroatia var spesielt gode i den kampen, men forventer at de tar seg opp. De har nok stor tro på at de kan slå Russland og kommer til å gå for det. Strinic er usikker, skulle ikke han bli klar forventes det at enten Badelj eller Brozovic  tar hans plass. Jeg tror de kjører med en 4-1-4-1 formasjon med mål om å kontrollere kampen og diktere tempoet.

 

Tippetips:

Over 2.0 mål – 2.05 hos Coolbet

Basert på xG, kvaliteten på sjanser skapt og min modell får jeg forventet mål på 2.37 i kampen. Over 2 mål til 2.04 i odds beregner jeg en +EV på 5.63%.

 

Uruguay vs Frankrike (Fredag kl. 16:00)

 

Uruguay ser ut til å være dette VM’s «Black horse». Bunn solide bakover og giftige framover. Sterk seier mot Portugal sendte de videre til kvartfinalene. Dog, ikke uten noen fartsdumper – Cavani kjemper en kamp om å bli klar etter skaden han pådro seg. Skulle han ikke bli klar til kampen, forventes det at Stuani stepper inn. Taktikk og formasjon hviler mye på om Cavani blir klar. Jeg går utifra at han ikke blir det. Forventer derfor en relativt defensiv formasjon: 4-3-1-2.

vm qz cb.png
Fansbet har haugevis av boostet odds under VM! Registrer deg her, og få 100% innskuddsbonus samt 50 freespins på casino!

Frankrike våknet til liv i sin 4-3 seier mot Argentina. Vil vi få se ett Frankrike som bygger videre på det eller faller de tilbake til de mer ruglete sporet de var inne på? Matuidi er suspendert, Osumane Dembele forventes derfor å ta plass i startoppstillingen. Mendy er usikker. Frankrike har nå muligheten til å ta seg til semifinaler i VM for første gang siden 2006.

Jeg mener markedet overreagerer på Cavani’s skade og ønsker å utnytte det. Så langt i VM basert Exp. Goals, kvaliteten på sjanser skapt og min statistiske modell så ser jeg en +EV på 10,22% på Uruguay +0.5 til 1.95 i odds.

 

Tippetips:

Uruguay +0.5 (Asian Handicap) – 1.88 hos Fansbet