England v Belgia

Skrevet av Christian K

De to mestscorende lagene hittil i VM møtes til gruppefinale i gruppe G. Begge står med 8 scoringer hver og 2 baklengs. I denne kampen tror jeg det kommer til å bli mål. Ryktene sier at Lukaku kanskje må stå over med en skade, men om det er tilfellet så tror jeg ikke at det belgiske mannskapet skal få så altfor store problemer med å score ett mål mot England. England har Harry Kane på laget, som for øyeblikket er toppscorer i VM med sine 4 goaler.

wsdefr
Dagens kamp hos Coolbet – 100% tilbakebetaling på 1X2, og pengene tilbake om det ender 0-0. Spill på kampen her!

 

Begge lag har flere klassespillere i angrep som kan skape ting på egenhånd. Mertens, Hazard og eventuelt Lukaku hos Belgia. Kane, Lingard og Dele Alli hos England. Dele Alli er det et spørsmålstegn rundt før denne kampen men rapportene de siste dagene har vært positive. Men selv uten han, er jeg sikker på at England skal finne veien til nettmaskene minst en gang. Jeg spiller begge lagene scorer til 1.80 hos Coolbet.

Notat fra Christian K:

VIKTIG: Situasjonen rundt denne kampen har endret seg. En eventuell vinner havner på den den vanskeligste siden av turneringstreet og kan møte Brasil allerede i kvartfinalen. 2. plassen i gruppa havner på den på papiret svakeste delen av turneringstreet og møter vinneren av Sverige – Sveits i en eventuell kvartfinale. Belgias manager har uttalt at de ikke prioriterer å gå for seieren her, og sender ut B-laget. Men dette må da være en fantastisk mulighet for reservene å vise seg, og dra på seg momentum inn i sluttspillet. Noen spiller kanskje for en ny klubb i sommervinduet. Jeg blir på BTTS-tipset, men legger også til Over 3.5 kort i kampen. Skulle kampen ende uavgjort, så havner laget med flest gule kort på 2. plass, dette kan være noe lagene tar hensyn til. Bruker lang tid på innkast, tar av seg trøya etter scoring, kanskje også krangling med dommer.

Tippetips:

Begge lagene scorer – 1.80 hos Coolbet

Over 3.5 kort i kampen – 2.20 hos Coolbet

Tidligere kamper:

Sør Korea v Tyskland

Teknisk sett kan Sør Korea fortsett gå videre, men da må de slå Tyskland med tre mål, samtidig som Mexico slår Sverige. Det er ganske lite sannsynlig. Det mest sannsynlige scenarioet er at Mexico topper gruppa, og Tyskland følger etter på 2. plass. Tyskland har allerede gått på trynet 2 ganger hittil i VM, jeg tviler sterkt på at de gjør det en tredje gang. De snudde riktignok kampen mot Sverige, men på stillingen til pause var de ute av VM. Jeg tror overtidsseieren var vendepunktet for Tyskland, og også en moralsk boost. Jeg tror de vil kjøre over Sør Korea som har sett veldig svake ut hittil i VM. Tyskland skal være så mye bedre enn det Sør Korea laget her, så det er flere varianter man kan velge i. Jeg spiller Tyskland til å vinne uten baklengs til 1.80, mest på grunn av at Sør Korea er såpass svake fremover.

toni-kroos-of-germany-scores-goal

Tippetips:

Tyskland vinner uten baklengs – 1.80 hos Coolbet

 

Mexico v Sverige

Mexico har virkelig imponert de to første kampene, og sjarmert folket. De kontret Tyskland i senk i åpningskampen, og fulgte opp med å slå Sør Korea 2-1. Det har vært potte tett bakover hos mexicanerne med unntak av langskuddscoringen til Son på overtid. De slipper ikke til veldig mye sjanser, og er dødelig effektive på kontringer. De behersker også å styre kamper selv, som vi fikk se mot Sør Korea. De hadde mye ball og hadde kontroll på kampen, slapp nesten ikke til kontringsmuligheter gjennom hele kampen. Noe lignende dette kampbildet tror jeg vi får se i kampen mot Sverige også, men kanskje hakket mer åpent. Sverige må tross alt ha 3 poeng for å ha noen som helst sjans for å kunne gå videre og kommer nok til å være hakket mer offensivt innstilt enn det Sør Korea var. Men Mexico har bevist at de kan beherske flere faser av spillet, de kan spille mot etablert, men også kontre.

Mexico har også drøssevis av enkeltspillere som kan avgjøre kamper på egenhånd, Lozano, Vela og måljegeren Chicarito. Jeg tror det blir en tett kamp, men at marginene til slutt faller Mexicos vei og spiller Mexico draw no bet til 1.69 hos Coolbet.

Tippetips:

Mexico (Draw No Bet) – 1.69 hos Coolbet

Nigeria v Argentina

Argentina ligger på sisteplass i gruppe D, og er fullstendig avhengig av seier for å kunne gå videre. Skulle Island slå Kroatia må Argentina vinne denne kampen med flere mål. Mot Kroatia var Argentina ekstremt tamme fremover, og fullstendig krise bakover, Caballero hjalp ikke akkurat til han heller. Kroatias trener Dalic sa at Argentinas åpne trening på arenaen dagen før matchdag kom godt med for de, der røpet Argentina og Sampaoli deres 3-4-3 formasjon som på langt nær var en suksess. Det er forventet at Argentina skal gå tilbake til 4-3-3 og forsøke å gi ballen oftere til Messi i gode posisjoner. Messi har enda ikke vist seg frem fra sin beste side, det må han nesten gjøre nå om Argentina skal avansere.

20180419-the18-image-messi

Nigeria har heller ikke imponert spillemessig i sine to kamper, 2-0 mot Island er selvsagt sterkt, men begge målene kommer etter eksepsjonelle soloprestasjoner fra Musa. Kampen mot Kroatia var de direkte svake og skapte ingen ting, tapte 2-0. Et Argentina som er tilbake på sporet slår Nigeria de aller fleste gangene, og jeg har trua på at et Argentina under press virkelig møter opp og revansjerer seg, og slår Nigeria med den nødvendige marginen. Og tar seg videre i VM.

Tippetips:

Argentina -1.0 (Asian Handicap) – 1.95 hos Coolbet