Vi går nå inn i den andre helgen med VM-fotball. Det begynner å bli noe enklere å få litt oversikt etter å ha sett lagene spille. Ingen tvil om at det har vært mye utenom de «vanlige» resultatene i starten av dette VM – og det tenker jeg å utnytte denne helgen.

Skrevet av Napalan

 

Japan vs Senegal (Søndag kl. 17:00)

 

Her vi to lag som kommer inn i dette oppgjøret med en seier hver. Japan med en god seier mot Colombia og Senegal med seier over Polen. Høy motivasjon og tro på at de kan gå videre fra gruppen så tror jeg vi kan se ett fyrverkeri av en kamp. Jeg ble imponert over Senegal, men heller litt mot å spille Japan +0.25, men er såpass usikker på den at jeg står over. Over/under-spillet er jeg derimot ikke i tvil på!

FBL-ASIA-WC-2018-JPN-SYR

Tippetips:

Over 2.0 mål – 1.91 hos Pinnacle

Colombia vs Polen (Søndag kl. 20:00)

 

Colombia og Polen, to av gruppens favoritter har havnet i en must-win situasjon. Her vil vi få se to lag som er nødt til å angripe – Polen med Lewandowski i spissen og Colombia med Falcao. Jeg ser mål i denne kampen, flere mål!

Tippetips:

Over 2.25 mål – 1.94 hos Pinnacle

Brasil vs Costa Rica (14:00)

Brasil med en relativt skuffende forestilling mot Sveits, de hadde mye ball – men, jeg synes de skapte relativt lite. Jeg forventer at Tite vil stille med uendret startoppstilling i denne kampen mot Costa Rica – det blir fortsatt litt spennende å se om han setter inn Roberto Firmino framfor Gabriel Jesus. Costa Rica har også fullt mannskap å velge utifra, men jeg tror det blir noe endringer i startoppstillingen – da det forventes en mye mer defensiv tilnærming inn mot denne kampen. Costa Rica må unngå tap for å ha ett realistiskt håp om å kunne gå videre fra gruppen.

wsdefr
Spill på kampen hos Coolbet her!

Tippetips:

Costa Rica +1.75 (Asian Handicap) – 1.90 hos Pinnacle

Under 2.75 mål – 1.80 hos SBObet

Nigeria vs Island (17:00)

Nigeria hadde en fryktelig åpningskamp, ett lag jeg hadde betydelig større forventninger til. De er nødt til å vinne denne kampen for å unngå eliminering, jeg tror de kommer til å stille med noe mer offensivt lag. Island derimot virker å ha en svært god atmosfære i laget med en god start med 1-1 mot Argentina. Utifra hva jeg har sett av uttalelser i media fra de islandske spillerne og støtteapparatet er at de har stor tro på å ta 3 poeng i denne kampen. De forventes ikke store endringene i lagoppstillingen, det går noen rykter om en formasjons endring til 4-4-2.

Tippetips:

Island (Draw NO Bet) – 1.94 hos Coolbet

Serbia vs Sveits (20:00)

Her har vi virkelig ett spennende oppgjør. Serbia åpnet med seier mot Costa Rica og Sveits med uavgjort mot Brasil. Ingen av lagene har råd til å tape denne kampen, men uavgjort er heller ikke ett godt resultat her. Jeg tror Serbia vil spille med samme startoppstilling som i første kamp, kanskje Kostic fra start istedenfor Ljaljic. Sveits har så godt som fullt lag – Behrami ikke helt 100%, men antas å starte. Sveits har ikke råd til å tape denne, jeg tror de vil prøve å spille en mer offensiv fotball i denne kampen.

sp18-Aleksandar-Kolarov-2

Tippetips:

Serbia (Draw No Bet) – 1.94 hos Coolbet

Over 2.0 (Asian Handicap) mål – 2.08 hos Pinnacle

Belgia vs Tunisia (Lørdag 14:00)

Her tror jeg vi vil få se ett Belgia som tar med seg den gode 2. omgangen fra kampen mot Panama inn i denne kampen med ønske om å opprettholde den gode mål-forskjellen. Kompany og Vermaelen er fortsatt skadet – ingen nye skader. Jeg tror de stiller med uendret startoppstilling og samme kampplan. Tunisia kommer fra ett tap mot England, de spilte til tider godt – men, synes deres bakre rekker slapp til mye sjanser som England ikke utnyttet godt nok. Det tror jeg derimot Lukaku, Hazard og Mertens vil kunne utnytte enda bedre.

Tippetips:

Belgia -1.5 (Asian Handicap) – 2.14 hos Pinnacle

Sør-Korea vs Mexico (Lørdag kl. 17:00)

wsdefr
Spill på kampen mellom Sør-Korea og Mexico her!

Sør-Korea kommer fra ett 1-0 tap mot Sverige. Park Joo-Ho er skadet og ute resten av VM. Mexico kommer inn i denne kampen med tonnevis av selvtillit – for en forestilling de viste mot Tyskland, men en mildt sagt overraskende seier. I mine øyne, VM’s beste kamp hittil. Her tror jeg vi sitter fint med turneringsspillet som ble satt før VM – Mexico videre fra gruppespill: JA. Det surrer noen rykter om at Mexico kommer til å rotere litt i denne kampen, da ved å hvile Hector Moreno og Carlos Vela. Jeg tror dog, at Mexico kommer til å fortsette slik de startet – i full fart!

Tippetips:

Mexico seier – 1.72 i odds hos Coolbet

Tyskland vs Sverige (Lørdag kl. 20:00)

Tyskland – min VM favoritt kommer fra ett tap mot Mexico og dette er en must-win kamp for dem. Jeg synes at de var direkte dårlige i kombinasjon med at jeg synes at Mexico var veldig gode i den kampen. Forventer at vi vil få se ett mer disiplinert Tyskland, dog så er den dårlige starten noe som henger over dem og ryktene om «oppvask-møter» er noe som bekymrer meg litt. Jeg tror Goretzka kommer til å starte framfor Khedira i denne kampen som eneste endring for Tyskland. Sverige derimot kommer inn i kampen med en seier og som klare underdogs i denne kampen – noe som passer de fint. Lindeløf forventet tilbake etter sykdom, noe som er en defensiv forsterkning. Jeg tror Sverige vil være mer enn godt fornøyd med en uavgjort her.

Tippetips:

Sverige +1.25 (Asian Handicap) – 1.80 hos Betvictor

 

Som dere kan se så har jeg ikke noen spill til England vs Panama. Det er fordi jeg er fortsatt ikke overbevist om at England har fått nok stabilitet i laget, samt at jeg var positivt overrasket over Panama i 1. omgang mot Belgia.

Ønsker dere en flott helg med VM-fotball!