Tre kamper spilles på mandagen. Søta bror spiller mot Sør Korea, Beligum spiller mot Panama og England møter Nord-Afrikanerne fra Tunisia. Vi har sett på alle tre kampene og funnet tippetips i alle kampene.

Skrevet av Christian K

Sverige v Sør Korea

Sverige har to ting slik jeg ser det for øyeblikket: Et meget solid forsvar, og et problem med å score mål. På de tre siste oppkjøringskampene før mesterskapet scoret de null, og slapp inn én. Altså to 0-0 kamper, og et 1-0 tap for Romania. Mot Sør Korea tror jeg de vil gå veldig forsiktig ut i starten for å føle litt på Sør Korea, og avvente litt. Pga alvoret, åpningskamp i VM, så tror jeg de vil ta minimalt med unødvendige risikoer bakover og derfor tror jeg også at dette blir en målfattig affære. 

Sør Korea har heller ikke vist seg å være veldig målfarlige i oppkjøringen. De har kun scoret ett mål på de tre siste testene før VM. I dette VM har det så langt blitt veldig mange målfattige kamper. Jeg føler meg helt overbevist på at denne blir noe av samme kaliber. Og spiller Under 2 mål til 1.85.

Tippetips:

Under 2 mål i kampen – 1.78 hos Coolbet

 

Belgia v Panama

Få tropper kan matche Belgias sin på talent. De har også ren kvalitet over alle ledd med spillere spredd over toppklubber i Europa, og de kan bli vanskelig å stoppe i årets VM. De får en gylden mulighet til å åpne VM med et smell mot Panama som er et lag Belgia på en normal dag skal slå ni av ti ganger. Belgia mangler Vermaelen og Kompany til denne kampen, det er ventet at Tottenham-duoen Jan Vertonghen og Toby Alderweireld starter. Som ikke svekker laget veldig mye.

 jpeg

Før VM har Belgia spilt oppkjøringskamper mot Saudi Arabia, Egypt og Costa Rica som de slo 4-1, 3-0 og 4-1. Selv om man ikke skal ta oppkjøringskampene alt for alvorlig, så gir de en brukbar pekepinn. Panama er nok av samme kvalitet om ikke litt svakere enn disse lagene, og oddsen på at dét mannskapet til Belgia vinner begge omgangene til 2.20 spiller jeg.

Tippetips:

Belgia vinner begge omgangene – 2.20 hos Bet365

Tunisia v England

Tunisia har sett meget bra ut i oppkjøringskampene før VM. De slo Iran og Costa Rica 1-0, mens de hadde to uavgjorte kamper, 2-2 mot Portugal og Tyrkia. I generalprøven tapte de 0-1 for Spania som på heldig vis fikk satt inn 0-1 fem minutter før slutt. I perioder kjørte Tunisia kampen mot Spania og så ut som det bedre laget. De er selvfølgelig underdog i denne kampen, men de har mange spillere av høy kvalitet, og spiller godt som lag så de kan meget godt få med seg noe.

England har også sett ok ut i oppkjøringen, der de slo Costa Rica 2-0 i generalprøven. Det er også den eneste kampen av de siste 11 de har vunnet med to mål. De har også en liten forbannelse over seg i store mesterskap. Jeg har trua på en tett og jevn kamp, uten altfor mange mål, og spiller Tunisia +1 til 1.61. Om Tunisia scorer, må England score 3 for at spillet skal ryke. Det sliter jeg med å se for meg.

Tippetips:

Tunisia +2 (Europeisk Handicap) – 1.61 hos Coolbet