Da er VM offisielt igang og det med en målrik affære i åpningskampen mellom Russland og Saudi-Arabia som endte 5-0. Over-spillet satt til 2.08 i odds, men langskuddet med Saudi-Arabia Draw no Bet var desverre langt unna – mye lengre enn forventet. Vi går nå inn i den første VM helgen som er spekket med spennende kamper.

Skrevet av Napalan

Egypt vs. Uruguay (Fredag 14:00)

Nå får vi se en helt annerledes kamp enn gårsdagens. Vi har Uruguay’s sitt godt kjente spisspar i Luis Suarez og Edison Cavani. På den andre siden har vi Egypt og deres absolutt viktigste spiller i Mohamed Salah som var usikker inn mot denne kampen pga. skaden han pådro seg i Champions League finalen, men han har nå blitt erklært kampklar noe som er godt nytt for Egypt.
Salah som har fått grønt lys til kampen er absolutt en boost for Egypt og med deres første opptreden i VM siden 1990 så tror jeg de går inn i denne kampen med god motivasjon da de vet at de må prøve å få med seg noe for å få seg en fordel i deres kamp mot Russland om avansement fra gruppen. Jeg forventer en defensiv 4-2-3-1 formasjon med mål om å få med seg minst 1 poeng. Salah på høyre ving, Elneny på sentral midt og Hegazi i midtforsvaret for å nevne noen navn.
Uruguay tror jeg ønsker å få en kickstart og kommer som gruppe-favoritt til å gå for seieren her. En mer balansert 4-4-2 med spiss-paret Suarez og Cavani på topp samt Godin og Gimenez i midtforsvaret. Egypt skaper i snitt 8.75 sjanser per kamp og Uruguay skaper 13.20 sjanser per kamp. Med høy-kvalitets angrepsspillere i Suarez, Cavani og Salah forventer jeg også her mål. Jeg mener også at Uruguay har ett relativt betydelig bedre lag enn Egypt og tror de vil vise hvorfor de er favoritter til å vinne gruppen. Uruguay -0.75 til 1.78 synes jeg ser fin ut – basert på mine tall burde oddsen ligget rundt 1.62: – Over 2.25 mål til 2.03 i odds hos Pinnacle. – Uruguay -0.75 til 1.78 i odds hos Pinnacle.

Tippetips:

Uruguay -0.75 (Asian Handicap) – 1.78 hos Pinnacle

Over 2.25 mål – 2.03 hos Pinnacle

Marokko vs. Iran (Fredag kl. 17:00)

Marokko kommer inn i denne kampen i god form og er klare for å ta fatt på sitt første VM siden 1998. Så godt som skadefri tropp med Dirar noe usikker, kan forventes at han starter på benken. Marokko kommer til å gå for seieren her mot Iran som ansees å være gruppens svakeste lag. En spiller som anbefales å følge med på her er Hakim Ziyech – en spennende spiller!

35160623_10156196164376285_4615451442025594880_n.png
Dagens kamp hos Coolbet – 100% tilbakebetaling på 1X2-markedet og pengene tilbake hvis det ender 0-0. Spill på kampen her

Iran har en noe mer manglende tropp med Eza Tolahi suspendert, Dejagah usikker med skade, noe også Taremi er. Forventer at Iran går ut i en 4-2-3-1 eller en 4-1-4-1 formasjon med ambisjon om å få med seg noe – Marokko er det letteste laget Iran møter i denne gruppen og i mine øyne deres eneste kamp med sannsynlighet for å få med seg noe fra dette VM. Iran har også en spiller man bør følge med på og det er spissen Azmoun.
Jeg velger å spille Marokko i denne kampen, jeg ser absolutt verdi i 2.32 på at de vinner denne kampen. Mener oddsen burde ligget på rundt 1.90 til 1.95. Marokko -0.25 kan også spilles. Jeg ser linjen på mål ligger på 2 og jeg ser mye som teller for å spille både over og under den så melder pass på mål-spill i denne matchen.

Tippetips:
Marokko til å vinne – 2.32 hos Coolbet

 

Portugal vs. Spania (Fredag 20:00)

Så kommer vi endelig til en ordentlig høy-kvalitets kamp med regjerende EM vinnere i Portugal og Spania som det virkelig har stormet rundt etter at Lopetegui ble sparket rett før VM. Det blir absolutt spennende å se hvordan Spania reagerer på de hendelsene som har skjedd. Dog, stepper Fernano Hierro inn å tar styringen – absolutt ingen enkel oppgave å få i fanget så kort tid inn mot en kamp som denne. Dette er de to store gruppe-favorittene som møtes til dyst.
Portugal med Ronaldo i spissen viste for kun 2år siden hva de er i stand til i mesterskap. De har ingen skader og møter med full tropp. Ett rutinert stopper-par i Pepe og Jose Fonte, spillere som Bernando Silva og Joao Moutinho på midten, og ikke minst angripere som Cristiano Ronaldo og en spennende Goncalo Guedes.

cristiano-ronaldo-portugal_1y2gavbzxtneh1amt6cp6hzens
Spania har også en skadefri tropp om rapportene om at Dani Carvajal er klar fra start stemmer. Spania har absolutt ett lag som kan være utfordrere til å gå hele veien i dette mesterskapet med spillere som Isco, De Gea, Busquets, Ramos, Pique osv i troppen. Så blir det som sagt spennende å se hvordan de takler kontroversene rundt trener-byttet.
Når det gjelder spill i denne kampen så roper den: «Uavgjort!». Og jeg roper tilbake: «Det tror jeg også!», så her går jeg for uavgjort til 3.35 i odds. Jeg vurderte også Portugal +0.5, men synes at uroen i Spania har gjort for mye inntrykk på den oddsen at jeg står over – Spania er fortsatt er lag med kvaliteter til å slå Portugal både med og uten trener Lopetegui. Når det gjelder mål-spill så går sjelden Ronaldo av banen uten å ha vært delaktig i mål, Spania har også nok av spillere som kan skape trøbbel for Portugal. Jeg synes over 2 mål til 1.71 er fin.

Tippetips:
Uavgjort i kampen – 3.35 hos Unibet

Over 2.0 mål i kampen – 1.71 hos Coolbet

 

Frankrike vs. Australia (Lørdag 12:00)

Frankrike går inn i denne kampen som store gruppe-favoritter, jeg har tidligere spådd at Frankrike kommer til å vinne samtlige kamper i sin gruppe og det tror jeg fortsatt. Jeg tror dog vi får se ett «krigersk» Australia som kommer til å gjøre det så vanskelig som mulig for dem. Dette synes jeg er en spennende match-up.
Frankrike går inn i denne kampen med Giroud som forventes å starte selv om han fikk seg en smell i forrige kamp samt at Mbappe er noe usikker. Australia er uten tvil store underdogs i denne kampen og kommer til å gjøre det de kan for å prøve å sikre seg en uavgjort her.
Tidlig kamp og under-spill er noe jeg alltid har hatt sansen for, og med litt hjelp fra ett Australia lag som jeg tror verken evner eller har planer om å prøve å angripe Frankrike så er det Frankrike selv som må stå for målene i denne kampen. Velger derfor følgende spill:

Tippetips:
Australia +2 (Asian Handicap) – 1.74 hos NordicBet

Under 2.5 mål – 2.30 hos Pinnacle