Da sparkes det igang! Vertene Russland mot Saudi Arabia, absolutt ingen «sexy» åpningskamp med noen av VM’s favoritter – men, jeg ser absolutt verdi her.

Skrevet av Napalan

Russland

Russland med sky høy motivasjon som spiller åpningskampen på hjemmebane og som absolutt kommer til å gå for seier mot gruppens antatt svakeste lag i Saudi-Arabia. Samtlige i 23-manns troppen er skadefrie og klare for kamp. Det forventes at trener Cherchesov vil benytte sin sterkeste start-oppstilling. Jeg tror Russland vil spille i en 3-4-2-1 eller 3-5-2 formasjon med mål om å gå ut å dominere kampen.

 
Forventet lag-oppstilling for Russland:

russia
Saudi-Arabia

Samme som med Russland så har Saudi-Arabia en full tropp uten skader og med sin første VM opptreden siden 2006 så forventes det at Saudi-Arabia er godt motivere til å gjøre en god figur i en gruppe som de ikke forventes å ta seg videre fra. Treneren har vært tydelig på at han mener at hans lag er godt forberedt til denne kampen.

 
Forventet start-oppstilling for Saudi-Arabia:

saudi.png
Det er relativt åpenbart at Russland er store favoritter i denne kampen både når det gjelder lag kvalitet mot lag kvalitet her og hjemmebane-fordelen. Jeg har beregnet at hjemmefordelen gir Russland +0.56 mål. Basert på mine tall så mener jeg sannsynligheten for kamp utfallet er slik:

Russland  – 65.2% som tilsvarer 1.53 i odds (gj.snittet i markedet er 1.43)

Uavgjort – 21.2% som tilsvarer 4.72 i odds (gj.snittet i markedet er 4.37)

Saudi-Arabia – 13.6% som tilsvarer 7.35 i odds (gj.snittet i markedet er 9.46)

Jeg ser helt klart at verdien ligger hos Saudi-Arabia som kan spilles til 10.00 i odds hos Coolbet. Ønsker man noe mindre risikofylt så finner jeg også verdi ved å spille Saudi-Arabia Draw No Bet til 6.60 hos Coolbet. Her mener jeg rett odds er 5.79, så en «expected value» på 14.18% er noe jeg mener må prøves. Jeg så også på Saudi-Arabia/Uavgjort til 2.60, men jeg mener at det er mer eller mindre riktig odds.

Tippetips:

Saudi-Arabia Draw No Bet – 6.60 hos Coolbet

Jeg ønsker også å legge til ett overspill i denne matchen. Jeg synes markeds-oddsen reflekterer litt for mye av de vi ofte ser i mesterskap. Kynisme, defensivt struktur og lag som er livredde for å tape. Jeg mener denne kampen er noe annerledes da vertslaget virkelig ønsker å gå for å vinne og Saudi-Arabia for så vidt ikke har noe å tape på å gi det ett ordentlig forsøk. Ifølge mine tall så mener jeg det er 55.17% sannsynlighet for at vi vil se OVER 2.25 mål i denne matchen men, vi blir i markedet tilbud 2.08 i odds (48.1% sannsynlighet) – det er slik spilleverdi jeg er ute etter og tar den.

Tippetips:

OVER 2.25 mål – 2.08 i odds Pinnacle