Philadelphia tok seg enkelt videre i Open Cup med en 5-0 seier hjemme mot USL-laget Richmond Kickers. Toronto på sin side har hatt uken fri, og har med det spilt kun to kamper i perioden Union har spilt fire. Philly står med 3-0-0 hjemme i MLS med en målforskjell på 10-4, mens gjestene fra Canada står med 0-1-4 og en målforskjell på 8-14.

Skrevet av Martin Stallvik

 

Philadelphia Union v Toronto (Lørdag 02:00)

Den gamle RBK-kjenningen Borek Dockal har vært i god form etter overgangen til Union, og står med tre scoringer og tre målgivende så langt mens brasilianeren Ilsinho har scoret tre ganger. For skadeplagede Toronto er det Giovinco som står med tre scoringer og to målgivende, mens Vasquez har scoret tre ganger. Her ser vi også noe av grunnen til at ingen av disse lagene hevder seg helt i toppen, da de mangler en suveren målscorer. Vertene mangler trolig Marquez (MS) her, mens gjestene fortsatt må klare seg uten Moor (MS), Morrow (VB), Morgan (VB) og Altidore (SP).

 

Innbyrdes har de regjerende MLS-mesterne Toronto et bra overtak på dagens motstander, og står ubeseiret lagene i mellom de siste ni oppgjørene med 2-1-0 på bortebane. De fire siste kampene har endt med over 2,5 scoringer, mens de to siste på denne banen har endt med over 3,5 scoringer. Ser vi på de siste kampene har Toronto scoret mer enn en gang i begge de to siste bortekampene, og jeg mener å se bedringstegn her.

 

Med andre ord ønsker jeg også i dag å involvere meg i et overspill. Jeg heller mot at Union er for store favoritter her, og til tross for skadeforfall har gjestene et bra nok lag offensivt til å skape problemer for vertene. Jeg spiller over 1,5 scoringer for Toronto til 2,17 hos Pinnacle.

Tippetips: Toronto Over 1.5 lagmål – 2.17 hos Pinnacle

 

Columbus Crew vs. New York Red Bulls (Lørdag 23:00)

 

Begge lagene var i aksjon i midtukens Open Cup-runde, forskjellen er at Red Bulls knuste byrival New York City 4-0 mens Crew tapte i straffesparkkonkurranse etter 120 minutter mot Chicago Fire. Vertene har vært i fantastisk form hjemme på Mapfre Stadium, og står med 12-4-1 og en målforskjell på 36-17 de siste 17 kampene som strekker seg helt tilbake til juli 2017. Det bygger nok mye selvtillit, for ikke å snakke om comebacket forrige lørdag da de hentet inn 0-3 til 3-3 hjemme mot Toronto den siste halvtimen. Gjestene fra New York er også i brukbar form, og står med 6-0-3 med en målforskjell på 19-12 de siste ni bortekampene i MLS.

huthg
Nye kunder får nå 500 kr å spille for når de setter inn 100 kr HER

 

Når det gjelder spillere å se opp for, har begge lag til stor grad en angriper å takke for den gode formen. Crew’s Zardes har scoret ni mål så langt denne sesongen, mens nestemann på lista er Higuain med fire scoringer. For gjestene er det Wright-Phillips som står med ni scoringer, mens Romero og Valot begge har nettet tre ganger. Begge lags superspiss fikk hvile i cupen. Når det gjelder skader må Crew trolig klare seg uten Santos (HV), mens Martinez (HV) er suspendert. Gjestene må klare seg uten målvakt og kaptein Robles, men har en brukbar erstatter i Meara.

 

Innbyrdes har NY Red Bulls et lite overtak med 2-1-1 med en målforskjell på 8-6 de siste par sesongene, mens begge lagene har scoret i 10 av de 14 siste innbyrdes.

 

Jeg likte først oddsen som ble tilbudt på borteseier her (rundt 4,00), men med vertenes gode form og mange kamper i det siste for begge lag så trekker jeg heller mot nok et overspill, som ofte slår an i MLS. Begge lagene står med over 2,5 i fire av de fem siste i MLS og til 1,64 kjøper jeg den hos Coolbet.

Tippetips: Over 2.5 mål – 1.64 hos Coolbet