Louisville City vs. New England Revolution

Regjerende USL-mester Louisville City tok seg til fjerde runde ved å slå Long Island Riders og Saint Louis henholdsvis 5-0 og 1-0 hjemme på Louisville Slugger Field. Vertene kommer inn i dette oppgjøret fulle av selvtillit etter 5-0-0 og 13-3 i målforskjell hjemme denne sesongen. Kentucky-laget har tidligere møtt MLS motstand kun en gang i cup-forbindelse, det var tilbake i 2015 hvor de tapte 1-0 etter ekstraomganger mot Chicago Fire. Dersom Louisville skal kunne overraske her, vil det være en fordel om angriperen Cameron Lancaster har dagen. Engelskmannen har puttet seks scoringer på åtte kamper og har med det stått for 43% av lagets 14 scoringer så langt i USL denne sesongen.

Skrevet av Martin Stallvik

efr
Er du ikke kunde hos Coolbet enda? Registrer deg her, og få velkomstbonus!

 

New England Revolution kommer også inn i kampen med en god porsjon selvtillit etter at de snudde kampen mot New York Red Bulls fra 0-1 til 2-1 på lørdag. Boston-laget vant US Open Cup i 2007, og var i tillegg tapende finalist både i 2001 og 2016. For et år siden røyk de 1-0 mot New York Red Bulls i kvartfinalen hvilket betyr at de har kvalifisert seg for minimum kvartfinale to år på rad. Med andre ord tar de cupen på alvor, og trener Brad Friedel uttalte følgende i et intervju: “Vi kommer til å gi noen spillere en sjanse, men det vil vises på lagoppstillingen at vi tar denne kampen på alvor og flere av de med mange minutter denne sesongen vil være involvert.” Jeg anser dermed sjansene gode for at en eller flere av de tre mestscorende Ted Bunbury, Cristian Penilla og Diego Fagundes kommer til å være involvert. Bunbury er lagets toppscorer i MLS så langt med åtte scoringer på 14 kamper.

 

Oddsen på New England er i grenseland til å være interessant til 2,35, men jeg vil heller involvere meg i et overspill. Vertene er i storform, og jeg anser sjansene for meget gode til at de scorer et mål eller to. I tillegg til å være i god form har laget syv dager hvile siden forrige kamp, mens gjestene kun har tre dager. New England skal dog være det beste laget, og jeg blir overrasket om de ikke blir med på dansen. 1-2-2 med 10-9 i målforskjell de siste fem bortekampene vitner om evne og lyst til å angripe.

 

Tippetips: Over 2.5 mål – 1.71 hos Coolbet